7 предмета, които Ванга е съветвала да НЕ подаряваме

58123
7 предмета, които Ванга е съветвала да НЕ подаряваме

Всички знаем силата на Баба Ванга и това колко верни са били предсказанията ѝ. Трябва да се вслушваме в мъдростта ѝ и да не забравяме какво е казала. Освен това, което е предсказала, че ще се случи, Ванга ни е казала и кои предмети не бива да подаряваме на близките си, защото носят лош късмет. Ето кои са те:

1. Портмоне – никога не подарявайте празно портмоне, защото така подарявате „празен“ късмет на човека, който сте искали да зарадвате. Винаги оставяйте монета в него, за да го напълните късмет, а не да носи нещастие на притежателя си.

6-те най-досадни подаръка за Коледа

Подаръците са нещо, което би трябвало да зарадва всеки един човек, но има такива, които са се превърнали в такова клише, че е по-добре ...

2. Нож – ножът е подарък, който е по-добре да избягвате. Сам по себе си той носи негативна енергия на човека, на когото сте решили да направите подобен подарък. Човек трябва да си купувам сам тези предмети, защото острите вещи носят твърде много отрицателна енергия.

Ванга предсказала нова световна пандемия след 22 декември 2020г.

3. Носна кърпа – ако сте решили да добавите носна кърпа към подаръка на някого, по-добре се откажете от това. Носната кърпа се свързва много тъга и сълзи, което значи, че искате да подарите това на някого. Избягвайте този подарък, който не носи щастие.

4. Ръкавици – сега ще попитате какво ли не им е наред ръкавиците, които могат да бъдат хубав подарък за всеки. В случая с ръкавици се правят много ритуали и магии, а някой може да е направил такъв ритуал и да ви подарява лоша енергия, вплетена в ръкавиците, които получавате. Затова този подарък не е никак подходящ.

3 коледни подаръка, които не струват нищо

Понякога най-ценните подаръци са тези, за които сме се постарали и не сме купили от някой магазин. Всяка Коледа си подаряваме сходни по...

5. Перли – перлите събират много негативна енергия, дори когато някой ги докосне за малко. Представете си през колко ръце са минали перлите, докато се превърнат в украшение, поставено на витрината, което вие да купите. Лошата енергия от перлите се премахва изключително трудно, а понякога и остава завинаги в тях.

6. Огледало – огледалото винаги носи мистерия в себе си. То е свързано с много ритуали и магии, освен това се смята, че може да отнеме от младостта и красотата на притежателя си. Затова огледалото е от предметите, които човек трябва да си купува сам.

7. Часовник – времето е нещо, което никой никога не може да ви подари или да ви отнеме. Символиката на часовника е прекалено силна и ако все пак някой ви го подари, на секундата го „откупете“ с няколко монети.

 

7 трика, с които да купите подаръци за Коледа онлайн

Тази Коледа пазаруването ще бъде по-различно и трябва да се настроим на тази вълна. Въпреки това, то може да е все така вълнуващо и най...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com