7 тайни за красиви мигли

6486
7 тайни за красиви мигли
Снимка: iStock/Guliver

Дългите, плътни мигли са атрибут, който всяка жена иска да покаже. Ето защо грижата за тях е толкова важна. Миглите , освен несъмнено желаната им естетическа функция, изпълняват и основната си функция, а именно защита.

Научете тайните на професионалистите.

1. Зехтин

Вероятно сте чували повече от веднъж, че маслото действа невероятно. Точно така е! Зехтинът укрепва и уплътнява миглите, а също така е естествен начин за растежа им.

5-те най-често допускани грешки при използването на спирала за мигли

Получаването на дълги, плътни и извити мигли изисква само да знаете как да се възползвате от всички предимства на спиралата, когато я н...

С помощта на чиста четка за спирала нанесете маслото точно - от корените до краищата на миглите. Важно е да има много малко количество, за да не попадне в окото. Правете това всяка вечер вечер в продължение на месец.

2. Вазелин 

Вазелинът предпазва много добре нежната кожа около очите. Освен това можете да продължите и да го използвате върху... мигли! Не се притеснявайте, вазелинът е твърде тежък за да попадне в окото, но има укрепващо, регенериращо и сгъстяващо действие.

3. Зелен чай

Знаете ли, че зеленият чай е не само добър антиоксидант. Зеленият чай не само предпазва миглите от външни фактори, но и ги предпазва от падане. Смесете пакетче зелен чай с топла вода и както със зехтина, нанесете върху миглите с четка за мигли. Този естествен еликсир може да се използва до два пъти на ден. Лечението със зелен чай за сгъстяване и укрепване на миглите трябва да продължи един месец. 

Тайните на красотата с изкуствените мигли

Знаете ли, че момичетата могат да накарат мъжете да изпълняват всяко тяхно желание? Питате се, как ли? Ами, като пърхат с мигли! За да...

4. Рициново масло

Е, нямаше как да не споменем рициновото масло. Може би най-популярният естествен балсам за мигли е това масло. Не забравяйте, че рициновото масло също укрепва ноктите и косата. Важно е да го използвате умерено. 

Рициново масло за мигли има много предимства : укрепва ги, осигурява им естествена защитна бариера, стимулира растежа, уплътнява и удължава. Използвайте рициново масло като зехтин за една нощ. Правете това на всеки 2-3 дни в продължение на един месец.

5. Балсам за устни за силни мигли

Необичайните методи са най-добри, особено в козметиката. За какво се използва балсамът за устни? Да имате овлажнени и гладки устни, нали? Можете да направите същото и за вашите мигли, но ефектът ще бъде основно укрепване и ускоряване на растежа. 

Правилно поддържане и грижа за миглите

Има много информация за здравето на миглите, но някои от тях могат да бъдат противоречиви, тъй като има толкова много митове за растежа...

Как да го направим? Вземете малко балсам за устни върху върха на пръста си и масажирайте водната линия на затворения клепач. Не се притеснявайте, няма да ги залепите. Колкото по-естествен и богат на витамини е съставът, толкова по-добри и по-бързи резултати ще видите върху миглите си.

6. Бебешка пудра ще ви помогне да увеличите обема на вашите мигли

Може да се използва пудра, за да изглеждат миглите ви по-плътни. Можете да използвате и бебешка пудра. Процедурата е много проста - поръсете миглите преди да нанесете втория слой спирала.

7. Срешете миглите си

Един трик, за да направите миглите си по-дълги и плътни е да използвате гребен за мигли. Разресването им преди спиралата, ще ви помогне да ги предпазите от слепване, а разресването им след нанасяне на спирала ви помага да премахнете всички бучки, които са останали по тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: посрещна или посрешна?

По какво се познава истинското приятелство?

Как правилно да се грижим за нолина?

Защо НЕ трябва да пускате пералня 2 поредни пъти

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com