7-те най-често срещани лъжи във всяка връзка

5464
7-те най-често срещани лъжи във всяка връзка
Снимка: iStock/Guliver

Няма как да казваме истината в абсолютно всяка ситуация, в която се намираме. Има неща, за които е по-добре да излъжем, за да не нараним отсрещния човек, стига лъжите да са малки – като това дали на другия му отива новата прическа или дали е напълнял. Има обаче и по-сериозни лъжи, а ето и какви са 7-те най-често изричани лъжи в почти всяка една връзка.

1. Мисли за бивши любови

20 благородни ЛЪЖИ, които съществуват във всяка връзка

Много хора не разбират как една лъжа може да е „благородна“, но истината е, че много такива запазват взаимоотношенията ни к...

Когато сме във връзка, приемаме, че миналото не съществува и гледаме напред. Това обаче далеч не е така, защото почти няма човек, който да не си мисли за бившите любови в живота си, дори да твърди обратното. Понякога си спомня за лошите неща, друг път за хубавите моменти, понякога се правят и сравнение между сегашния и бившия партньор, което е неизбежно.

2. Приливи и отливи в чувствата

Нормално е в една връзка любовта да е различна в различните периоди. Много двойки си казват, че се обичат дори повече или точно, както е било в началото, но това е почти невъзможно. Има периоди, в които двойката е по-сплотена и чувствата са силни, има и такива, в които любовта се измества от ежедневни задължения или проблеми.

3. Страх от сериозните стъпки

Много партньори крият и не си признават, че ги е страх да създадат семейство – да сключат брак или да имат деца. Когато другият е много по-настоятелен, те се пускат по тяхното течение, но всъщност изпитват страх и несигурност. Затова не притискайте партньора си, а поговорете спокойно с него дали е готов за следващата крачка – така шансът да ви излъже драстично намалява.

3-те ГРЯХА на всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 3)

Няма зодия, която да не прави своите грешки, но някои от тях успяват много добре да прикрият стореното. Разберете кои са греховете на з...

4. Дразнещи битови навици

Въпреки, че много двойки твърдят, че нищо не ги дразни в другия човек, това е откровена лъжа. Всеки си има малки и дразнещи битови навици, които другият просто избира да не забелязва или да не им придава такава тежест. И това е правилно, за да не възникват спорове и скандали за маловажни ежедневни неща.

5. Случайни флиртове

Няма човек в една дълга връзка, който да не е флиртувал, дори и за малко, с някой непознат на купон или друго събитие. Безобидните флиртове не са повод за драма, но и никой не си признава за тях. На някои хора това им действа като повишава самочувствието им и го приемат за безобидно действие. Не казват на партньора си, за да не си помисли той, че има нещо повече.

6. Лъжите в спалнята

6 храни, които повишават либидото

6 храни, които повишават либидото Начинът, по който се храним е важен както за физическото, така и за психическото ни здраве. Всеки е...

Ако попитата 100 средностатистически двойки, които са в една стая, дали всичко в спалнята е наред – ще чуете само положителни отговори. Но ако разделите партньорите и ги попитате отново, ще научите истината. Няма как всеки път, когато една двойка прави секс, да бъде незабравимо и разтърсващо. И това е напълно нормално! Но двойките просто не си го казват, за да направят щастлив другия човек и да не го засегнат.

7. Отношение към родителите

В много двойки поне един от двамата не харесва особено родителите на другия, но има доброто възпитание да не го показва, за да запази отношенията между всички в хармония. Нормално е, когато си израснал в едно семейство, да намираш навиците на друго за странни. Затова, ако партньорът ви не иска да се събира често с вашето семейство, не го притискайте прекалено много.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com