8 причини да остане при жена си, след като е изневерил

6554
8 причини да остане при жена си, след като е изневерил
Снимка: Istock/Guliver

Може ли причината за изневярата на мъжа да е в неговата съпруга? Как е възможно да остане при нея след такова голямо предателство? Отговорите на тези въпроси можете да откриете в следващите 8 причини мъжът да остане при жена си, след като ѝ е изневерил:

Търси отговори за живота си в изневярата, но не ги открива

5 сигурни признака, че жената си има любовник

Няколко действия, които "кръшкащата" дама прави несъзнателно, лесно могат да я предадат. Противно на общоприетото схващане, че мъжете ...

Възможно е съпругата също да е предизвикала изневярата с поведението си. Често обаче при мъжете се случва да насочат вниманието си към друга жена, защото усещат, че нещо в самите тях не е наред или нещо им липсва. За да запълнят празнината, те се впускат в афера, която невинаги им носи спасение.

Обича съпругата си

Когато мъжът изневерява, това не означава, че чувствата към жена му са се изпарили и не иска повече да носи отговорност за семейството си. Той може да е мил баща и съпруг, но да поддържа странична любовна връзка. Твърдо решен, че не иска да напуска съпругата си. 

Не намира смелост

От друга страна е възможно наистина да се е влюбил в новата жена. Може дори да смята, че най-сетне е намерил сродната си душа. Въпреки това мъжът невинаги намира смелост да напусне брака си, защото се страхува от големите промени.

6 признака, че НЕ обичате истински човека до вас

Много от нас не могат да различат истинската любов от временното увлечение. Понякога си мислим, че обичаме някого, докато една сутрин н...

Извинението му са децата или финансови причини

Разрушителната сила на любовта може да се стори на мъжа още по-страшна, когато има опасност да разтърси цялото му семейство. Децата винаги страдат, когато родителите им се развеждат, както и когато са заедно, но не се разбират. Към тези обстоятелства могат да се сметнат и финансовите загуби, и разправиите кой каква част от имуществото ще задържи.

Продължава да се чувства най-добре у дома

Дори да има връзка с друга жена, мъжът може да продължава да се чувства най-добре, когато се прибира вкъщи при семейството си. Това означава, че, напускайки жена си, може да изгуби и всичко, свързано с нея. Може би тя се грижи добре за децата му и за домакинството или му осигурява друг вид сигурност. Зона на комфорт, която той не би искал да напуска.

Имал е нужда от малко разнообразие

Ето кога за последно е изневерила всяка ЗОДИЯ

Когато сме дълго време с един партньор започваме да се чудим дали той ни е бил верен през цялото време. Днес ще ви разкрием дали и кога...

Много от хората, които изневеряват, търсят страничните афери, защото имат нужда от разнообразие в живота си. При мъжете, които се забавляват и с други жени, по-често се случва причината да е жажда за още едно малко приключение или желанието да сложат за няколко минути на пауза брачния си живот.

Плаши го болката от раздялата

Разводът обикновено е поле на много негативни емоции. Дори мъжете, които изневеряват, често предпочитат да избегнат подобни ситуации. Затова някои от тях решават да пазят аферите си в тайна и да не стигат до развод.

Осъзнава, че е направил грешка

Възможно е мъжът силно да съжалява за изневярата си и за голямата грешка, която е направил. Угризенията му го карат да мисли дълго над това дали да не признае истината на съпругата си. Единствената цел обаче е тя да му прости и да я задържи до себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com