9 креативини идеи за подарък за рожден ден

24722
9 креативини идеи за подарък за рожден ден
Снимка: iStock/Guliver

С наближаване датата на рождения ден на скъп за нас човек, то повечето изпадаме в ужас и паника какъв подарък да му поднесем. Ако искате да изненадате по необичаен начин вашата половинка, най-добър приятел, майка или баща, то единствения вариант е да му поднесете сувенир, дреха, аксесоар или друго, върху които са изписани неговите инициали, част от текста на любима ваша песен или стих, напомнящ ви за красив спомен.

В редовете по-долу сме се постараем да ви дадем 9 креативни идеи за подарък за рожден ден. Гарантираме ви, че поне за половината от тях никога до сега не сте се сещали. Ето и какви са нашите предложения:

  1. Аксесоари за вино

Когато празнуващия изпитва огромна почит към всичките тези аксесоари, произвеждани за ароматната гроздова напитка, то не губете време, а побързайте да го зарадвате. Съществуват единици онлайн магазини у нас, позволяващи ви да осъществите покупка на истински шедьовър за плодовата течност. Нужен ви е комплект, тирбушон, кутия или друго? В българските магазини ще откриете решение, отговарящо изцяло на вашето търсене.

  1. Кожени аксесоари

Кожените аксесоари остават запазена марка или, казано по друг начин, те са класика в жанра. На пазара можете да откриете истинско изобилие от колани, портфейли и какво ли не още, но не всички те биха паснали към висок стандарт на живот и имидж, граден с години. Ето защо ви предлагаме да пазарувате този вид подаръци единствено от доказали се магазини, които знаят кое е най-доброто за вас и не се притесняват да ви го предоставят.

  1. Статуетки

Когато сте поканени на юбилей или просто рожден ден, при който не се навършва кръгла възраст, то можете да се полюбувате на богата колекция от статуетки, предлагани от най-висококласните магазини. Сред нея несъмнено ще откриете правилната статуетка, описваща най-добре същността на вашия любим човек. Не забравяйте, че в допълнение винаги върху нея може да се гравират инициали, дата или друго.

  1. Бижута

Ако вашата нежна половинка, майка, съпруга, приятелка или сестра празнуват рожден ден, то едно сияйно и красиво бижу винаги би разтуптяло сърцето им от щастие. Предлагаме ви както отделни бижута, така и такива, които са в комплект. Бъдете сигурни, че изборът ви ще се оцени и за разлика от много други подаръци, вашият не ще остане на заден кадър.

  1. Луксозни запалки

Ако сте наясно с това какви предмети обича да получава празнуващия и не веднъж ви се е случвало да разговаряте с него на тази тема, то можете да се доверите на интуицията си. Всеки 5 – ти човек някога е бил или продължава да бъде колекционер на запалки. Това е аксесоар, който не просто служи за подпалване на никотиновото произведение, но също така успява да допълни по изключително брилянтен начин цялостния аутфит.

  1. Забавни аксесоари

Всеки един от нас има в живота си поне един приятел, който винаги е бил привърженик на нестандартното и в дома му можете да разгледате цял един музей от сувенири, касички, пепелници и други предмети, които са в необичайни форми. Ако съвсем скоро ви предстои подобен рожден ден, то бихте могли да се доверите на някой от атрактивните и запомнящи се сувенири, които не само са подсказка за същността на празнуващия, но също така биха допълнили съществуваща вече колекция.

  1. Джаджи

Може би само няколко дни ви делят от рождения ден на колега в офиса, за чиито хобита и интереси никога до сега не сте разговаряли. Това несъмнено би ви затруднило в избора на подарък. Ако работите в офис зад бюро, то една интересна флашка под формата на автомобил би приковала вниманието му по-скоро от очакваното.

  1. Писалки и химикалки

Шефът ви е решил тази година да ви покани на своя личен празник, но тази покана ви е изненадала и до известна степен може да се каже, че ви е оставила неподготвени. Ето защо една стилна химикалка винаги би направила добро впечатление. Искате ли да пред останалите с изненадата си? Предлагаме ви да я гравирате с инициалите на работодателя си. Бъдете сигурни, че до няколко дни се очаква повишение в длъжност или покачване на трудовото възнаграждение.

  1. Дизайнерски дамски чанти

Всяка една дама, независимо от възрастта си, би изпитала истинска радост, ако на рождения си ден получи маркова и висококачествена дамска чанта, вместо кухненски уред. Дори и да не се бяхте сещали до сега, то ние ви гарантираме, че подобен вид изненада няма да остане неоценена и незабелязана.

Надяваме се всичките тези креативни идеи за подаръци да ви бъдат от полза и да предизвикат сълзи от щастие в очите на вашите близки и приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com