9-те неща у жената, които привличат неустоимо почти всеки мъж

5178
9-те неща у жената, които привличат неустоимо почти всеки мъж
Снимка: iStock/Guliver

Все се чудим какво мъжете забелязват и какво не у нас, как да прикрием несъвършенствата, как да изпъкнем и да се отличим, така че той да ни забележи. Е, за да няма повече въпроси – това са 9 неща, на които вашия любовен интерес със сигурност обръща внимание.

Искрената ви усмивка – нещо много красиво, което мъжете ценят, особено ако те са причината за нея. Можем да ви уверим, че партньорът обръща внимание на вашата усмивка.

Храната, която ядем – мъжете нямат против апетита на жените, даже напротив – те се радват, когато виждат жената до тях да си хапва, защото това значи, че се чувства добре в компанията им. Разбира се, най-добре е, ако храната е здравословна.

Тревогите ви – мъжете искат да бъдат герои за своята дама, а това значи да споделят нейните тревоги. Не се колебайте да му кажете какво ви притеснява и да го оставите да ви помогне. Ще му хареса и така ще скрепите връзката си още повече.

Питието, което си поръчвате – то издава много за човека, който го пие. Ако заложите на коктейл или чаша бяло вино, това значи, че сте готови да си отпочинете от тежкия работен ден и сте в добро настроение. Бирата или твърдият алкохол индикират, че нещо ви тревожи.

Цветовете на дрехите ви – те забелязват, ако залагате на ярките цветове или на тези в сивата гама. Хубаво е да бъдете различни и да изненадвате мъжа в това отношение. Освен това правилното съчетание на дрехи и аксесоари също е важно.

Интересите ви – хобитата, които имате, онова, което правите с енергия и страст. Мъжете обичат, когато жената до тях има своите интереси и ги следва. Те разбират, че това е нещо ваше, което ви прави щастливи.

Грима – мъжете може и да не разбират от грим, но те гледат цялостната ви визия. Могат да кажат, когато сте прекалили с макиажа и кога сте подчертали устните си с ново червено червило. Изразителните очи също не остават незабелязани.

Жестовете ви – мъжете обръщат внимание и на езика на тялото. Може и да не разбират защо, но го правят. Знаят кога сте ядосани, притеснени, щастливи, жестовете ви издават. Освен това мимиките по лицето също могат да му кажат какво ви е в момента.

Вашите странности – ако има нещо странно или лудо относно вас, споделете му го. Той ще разбере и ще му стане още по-интересно да бъде в компанията ви. Това ви прави уникална и той го оценява.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com