9 знака, че някой не ви харесва

8694
9 знака, че някой не ви харесва
Снимка: Pexels

Ако не сте сигурни дали хората ви харесват или не и не може да ги попитате директно, ето няколко съвета. Обърнете внимание на думите и жестовете на хората и сами ще си отговорите.

Ето най-видимите знаци, които разкриват истинските чувства на човека срещу вас:

1. Почесва се по врата.

Това често означава, че човек не е сигурен или се съмнява в това, което казва. Разбира се, такъв знак може да означава и флирт, но ако случаят не е такъв, обърнете му внимание. Освен това, ако човек повдига рамене към ушите си, прикривайки шията, това означава, че не е съгласен с вас и не ви казва цялата истина.

2. Присвива устни.

5-те зодии сред жените, които будят ЗАВИСТ у всички

Това са жените, които са красиви, успели, обичани и всичко, което човек може да си пожелае в живота. Съответно с щастието идва и много ...

Ако човекът срещу вас присвива устни, има нещо нередно. Ако говорите на някого и през цялото време той продължава да свива устни, се чувства некомфортно във ваше присъствие. Това също може да показва, че не харесва темата или въпросите, които му задавате. Опитайте се да смените темата и отново наблюдавайте. Ако продължава да се държи така, явно не ви харесва.

3. Стои на разстояние.

Ако човек направи крачка назад, докато му говорите, това е сигурен сигнал, че иска да запази физическа или емоционална дистанция от вас. Явно се чувства неуютно с вас. Не става въпрос за лично пространство – нещо, от което всички имаме нужда – ще усетите, когато някой съзнателно ви избягва. Дори и физическата дистанция е индикатор. Нека бъдем честни: ние също избягваме хората, които не харесваме.

4. Усмихва се фалшиво.

Забелязвате ли фалшива усмивка? Обърнете внимание на ъгълчетата на устните и бръчиците около очите. Искрената усмивка включва много лицеви мускули. Когато някой се радва истински на шегите ви, ще видите линии около очите му. Фалшивите усмивки не ангажират толкова мускули и изглеждат напрегнати и изкуствени.

3 зодии, на които всички ще завиждат през ЮНИ

Когато някой печели, обикновено успява да породи злоба и завист сред останалите. Почти невъзможно е човек да наблюдава победите на друг...

5. Не ви гледа в очите.

Ако говорите с някого и не осъществявате контакт с очи, е лош сигнал. Това показва, че не се интересува от разговора, не е привлечен от вас или връзката ви не е така искрена колкото ви се иска. Още повече, явно ви лъже, защото това е знак, че нещо крие от вас.

6. Обръща краката си настрани.

Ако човекът не е заинтересуван от разговора и от вас, ще позиционира краката си в друга посока, а не към вас. Неволно това води и до промяна посока на тялото. Специалистите наричат това „вентрално отричане“ или с други думи, дискомфорт.

7. Отговаря с една дума.

Тези 10 фрази издават завистниците

Няма по-сложно и негативно чувство от завистта. Тя черпи енергия, ресурси от човека, намалява вибрациите. Всъщност завистта обединява т...

Задавате въпрос или стартирате разговор и всеки път получавате отговор само от една дума. Не може да накарате насила някого да разговаря с вас, ако няма желание. Много кратки отговори, състоящи се само от 1 до 3 думи, показват че ви отговаря по задължение или учтивост.

8. Променя интонацията на гласа си.

Тонът на гласа определя и тона на връзката. Може би сте забелязали, че когато някой ви говори студено или рязко, иска да ви държи на дистанция. Неусетно усещате, че и вие правите същото.

9. Държи ръцете си на креслото.

Ако седите на масата, а ръцете на човека срещу вас са на коленете му, това може би показва, че е много развълнуван от разговора. Ако ръцете му са отстрани на креслото, иска да напусне разговора възможно най-бързо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com