Ако спазвате ТЕЗИ препоръки, вие ще съхраните ценната ЕНЕРГИЯ у дома

2514
Ако спазвате ТЕЗИ препоръки, вие ще съхраните ценната ЕНЕРГИЯ у дома
Снимка: JayMantri / Pixabay

Енергията и атмосферата в дома са важни за настроението на всички членове в семейството. А тя се влияе от много признаци, като е възможно да засилите положителната енергия и да изхвърлите всички отрицателни емоции от дома. Днес сме ви приготвили някои ценни съвети за съхраняване на енергията у дома, прочетете следващите редове и запретвайте ръкави!

Вашите емоции също са от значение

Как да обезпечим енергийно своя дом?

Ако само името на Фън Шуй ви звучи познато, ние ви даваме ключовете да се научите как да привличате и поддържате правилната хармония у ...

Много е важно с какво настроение влизате в дома си след работа например. Съвсем нормално е невинаги да сте усмихнати и щастливи, затова когато сте имали тежък ден, тъжни сте или пък изнервени – първо си вземете душ и по този начин ще отмиете всичката негативна енергия и тя няма да се разпространи из дома ви.

Подреденост

Важен е и редът в дома ви, не казваме всичко да блести от чистота, но е добре да не е настъпил сериозен хаос. Безпорядъкът разраства негативната енергия и напрежението. Изхвърлете всичко ненужно, за да освободите място на творческото си мислене и късмета да навлязат в дома ви.

Осветление и въздух

Тези стайни растения са истински магнит за ЕНЕРГИЯТА

Според експертите има няколко стайни растения, които задължително трябва да внесем в дома си, тъй като те спомагат за привличане на къс...

Важно е домът ви да има достъп до естествената слънчева светлина, това ще повлияе положително на всички членове от семейството. Изкуствената светлина пък може да доведе до главоболие и мигрена, промяна в настроението и т.н. Относно въздуха в дома – необходимо е да проветрявате ежедневно, за да внесете чист въздух в помещенията и да премахнете натежалия такъв.

Цветовете носят своята символика

Цветовете могат да повлияят както положително, така и отрицателно на нас и на енергията в дома ни. Запознайте се със значението, което носи всеки цвят и изберете най-подходящите за вашия дом. Например червеният и оранжевият цвят засилват енергията в стаята, бялото също може да се използва с тази цел. Жълтият цвят пък приповдига духа и настроението, както и засилва творческото мислене и въображението. Зеленият цвят има ревитализиращ ефект, докато синият – отпуска нервната система и агресията.

Използвайте тамян и етерични масла

20 тайни за набавяне на енергия

Съвременното общество се е отдалечило от природата. Това се дължи на силното развитие на технологиите. Във всички области, в основата н...

Етеричните масла могат да повлияят положително на енергията в дома ви, тъй като всяко от тях има различно действие – успокояващо, отпускащо и т.н. В зависимост от нуждите и предпочитанията ви, изберете любимото етерично масло или заложете на традиционния тамян, използван още от прадедите ни за пречистване от лошата енергия и прогонване на злите духове от дома. Същото действие има и жасминът. Вариантите са безброй, а повечето от тях са и много бюджетни. Приповдигнете настроението в дома си например като добавите дифузер в стаята, в която прекарвате най-много време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Кога се мият прозорците преди Великден?

Готвач разкри какви са тайните на вкусното агнешко месо

Стихотворение за 1 май

Любовен съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Таро съвет за всяка зодия за 1 май 2024

Можете ли да кихнете с отворени очи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com