Актьорът-легенда Васил Михайлов оповести новината за наградата Супербранд на МАЙОНЕЗА "КРАСИ"

8864
Актьорът-легенда Васил Михайлов оповести новината за наградата Супербранд на МАЙОНЕЗА "КРАСИ"

Един от най-големите български актьори за всички времена Васил Михайлов е вестителят на прекрасната новина за ново, международно признание на българската майонеза "Краси". Водещата марка грабна отличието на глобалната организация на Superbrands. Затова и собственикът на известната марка - Димитър Консулов, отправи лична покана към актьора да озвучи с разпознаваемия си глас радиоклипа, в който се съобщава новината. Васил Михайлов с радост прие поканата и откликна веднага, като пожела още много награди на производителите на „Краси”.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете за всички страни, реализиращи програмата Superbrands, е универсална. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите. За да се гарантира максимална обективност, членовете на Борда не получават материално възнаграждение, а също така не оценяват марка, с която са свързани, или брандове на свои конкуренти.

Уникално DANCE BATTLE шоу от "ХИСАР" за маратона на София

Зрелищни денс битки в стил рап, хип-хоп и брейк имаха възможност да наблюдават участниците и зрителите на Маратон София 2015. Шоуто бе ...

Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласуване на потребителите в интернет е водещият Институт за пазарни проучвания GfK Bulgaria. В процеса на оценяване експертите и потребителите се ръководят от дефиницията и критериите на световната организация за Superbrands, а именно да е марка, която е изградила отлична репутация в своя сектор и предлага значителни материални и емоционални предимства пред конкурентите. Тези преимущества, съзнателно или несъзнателно, признават потребителите и искат да ги притежават.

Проучването се реализира по инициатива на глобалната организация на Superbrands и чрез него се открояват най-силните марки у нас в потребителския сектор, сред които е МАЙОНЕЗА „КРАСИ”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com