Бабата на Натали Трифонова с тежки думи към синоптичката

35789
Бабата на Натали Трифонова с тежки думи към синоптичката
Снимка: Instagram

Синоптичката на bTV Натали Трифонова е наследница на известна докторска фамилия от Велико Търново. Баба й Маргарита Ковачева е специалист по детски болести, а майка й е зъболекар.

Семейството на дългокраката блондинка мечтаело и тя да избере този професионален път, но уви — красавицата тръгнала да гради кариера в телевизията, пише в. "Уикенд".

Натали Трифонова показа мъжа до себе си (СНИМКА)

Голямата любов на Натали Трифонова започва в 4-и клас, двамата са заедно до днес. "Той е много по-добър човек от мен, много по-благ ха...

Бабата на Натали признава, че до днес съжалява за избора на внучката си и не одобрява факта, че хубавицата работи като синоптичка. Често й прави забележки за облеклото и я съветва да не се разголва чак толкова.

„Да беше станала една лекарка, а не да се развява по телевизиите - всички да я гледат и да пишат за нея по жълтите вестници! Вместо да има стабилна и уважавана професия, сега чете прогнозата за времето и все ѝ надничат в чаршафите с кой спи”, жалвала се д-р Ковачева пред познати.

Натали се присъедини към екипа на bTV през 2016 г., след като се яви на конкурс и бе одобрена сред други кандидатки. Блондинката зае мястото на титулярката Станислава Цалова, която за втори път излезе в отпуск по майчинство. „Няколко дни след кастинга ми се обадиха, за да кажат, че съм одобрена. Зарадвах се много, а и бързо свикнах с обстановката, колегите и ритъма на работа. Тук много ми харесва”, разказва Трифонова.

За съжаление на многобройните ѝ фенове, съществува голяма вероятност Натали да се прости с прогнозата за времето съвсем скоро. Говори се, че колежката ѝ Стаси Цалова планира да се върне на екран до няколко месеца и още не е ясно каква ще бъде съдбата на блондинката. Тя бе назначена по заместване, а от централата на bTV в чужбина отпускат само три места за синоптици. В деня, когато Цалова се появи на работа, следва Трифонова да бъде отстранена.

Натали Трифонова - по бански на красив плаж (СНИМКИ)

Лошото време през изминалите дни изглежда изобщо не е повлияло негативно на красивата синоптичка Натали Трифонова. Красавицата публикув...

„Натали се превърна в звезда и ще е голяма загуба за телевизията, ако я освободят. Дано се намери компромисен вариант”, стискат палци феновете на красавицата. От Нова телевизия вече били готови веднага да й предложат договор, в случай, че конкуренцията я изпусне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com