Батман като гей и фетишист

29451
Батман като гей и фетишист

Батман и Робин са гейове-рокери, Черният рицар е застаряващ хомосексуалист, който рамо до рамо със сър Елтън Джон си избира свежа мъжка плът за по една нощ на благотворителни вечери в Ню Йорк...

Това може да бъде прочетено в романа "Еротичният живот на супер героите" на италианеца Марко Манкасола. Книгата разкрива неизвестна страна от нестандартните сексуални мераци не само на защитниците на Готъм сити от престъпността и злото.

Продадоха оригиналния "Батмобил" за $4,6 милиона

Черното футуристично превозно средство на Батман бе продадено на търг за $4,6 млн., съобщи БГНЕС. Става въпрос за оригиналния „Ба...

В романа си Манкасола описва сексуалните предпочитания на Супермен, Мистър Фантастик и Мистик в момент, в който супер героите навлизат в години и техните способности намаляват с възрастта, пише БГНЕС.

Всъщност италианският писател не открива топлата вода – по думите на Грант Морисън, който създава историите за човека-прилеп за DC Comics, героят му "по начало трябва да е хетеросексуален, но като концепция той си е същински гей ". Всъщност и Джордж Клуни, който бореше мрака в лентата от 1997 г. "Батман и Робин", е на мнение, че образът на супер героя е замислен с хомосексуална същност.

Преди появата на "Еротичният живот на супер героите" на книжния пазар във Великобритания, Манкасола казва пред репортер на в. "Индипендънт", че хомосексуалността на Батман е само една от тъмните страни на Черния рицар: "Всъщност моята версия на характера му, че той се отдава на фетишизъм и нетрадиционен секс не трябва да шокира никого. Нарцисизмът е неговият вътрешен ад. Той пропилява единствения си истински любовен роман, защото е влюбен в тайната на младостта – този вече недостъпен за него, мимолетен дух, който вижда в очите на своите млади "попадения" – мъже и жени".

Италианският писател добавя, че адвокатите на DC Comics може и да не приемат неговата трактовка на образа на Батман като фетишист, но защитава книгата си като "опит за изследване комплексността на човешката душевност на група от характери".

Джоузеф Гордън-Левит влиза в костюма на Батман

Крисчън Бейл тази година се сбогува с костюма на Батман и по всичко личи, че новият му "обитател" ще бъде Джоузеф Гордън-Левит. Актьор...

"Индипендънт" припомня, че от DC Comics вече влязоха в крак с времето със създаването на образа на Батуоман през 2006 г. като лесбийка с еврейски произход.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com