Бездомни котенца търсят любящо семейство за Коледа (ВИДЕО)

14608
Бездомни котенца търсят любящо семейство за Коледа (ВИДЕО)
Снимка: Личен архив

В сезона на добрите дела и благотворителни кампании, Purina ONE подема една по-различна инициатива – да намери дом на котките от приюта на Animal Rescue Sofia. В кампанията се включват 4 котки, които са готови за осиновяване, а Purina ще осигури необходимата храна за домашния любимец, за да помогне в първите 3 месеца на адаптация в новия му дом. Кампанията вече стартира през инфлуенсърския профил CatfluencerBG в Instagram и достига по-широка публика благодарение на котарака Ранджи (@randji_cat), победителят в първата академия за котки инфлуенсъри, и котешкото общество, което той активира. За няколко дни от старта ѝ, едно от котенцата в приюта (Мъркан Лапчов) вече намери своите осиновители.

Нетипичната Коледна активация тръгва от идеята, че животът ни е по-пълноценен, когато имаме до себе си домашен любимец и именно около семейния празник можем да вземем отговорното решение да се погрижим за друго същество, а и за себе си. Любовта и грижата, на която учат котките, са перфектният подарък за всяко едно семейство, което някога е обмисляло тази крачка, а моментът – повече от подходящ. В оставащите седмици до най-магичния празник, кампанията си поставя за цел да ни убеди именно в това.

Намирането на любящ дом на колкото се може повече бездомни котки и кучета е кауза, която брандът Purina ONE подкрепя по различни начини, използвайки всяка възможност да направи темата за осиновяването на домашен любимец по-близка до хората. Purina ONE си партнира с Animal Rescue Sofia, разказвайки истинските истории на котките Зори, Карамела, Мъркан Лапчов, Клео и Рейн, които в момента търсят своите осиновители. Първото успешно издание на академията за котки инфлуенсъри на Purina One даде и начало на партньорството с НПО партньора и реализира първото голямо дарение на храна Purina One за котките, за които се полагат грижи в приюта.

Спасени от изоставени жилища или след застрашаващи живота им инциденти, котките в Animal Rescue Sofia имат нужда от лекарска намеса и грижа, която да укрепи здравето им и едва след това могат да търсят нов дом. За укрепването помага и храната Purina ONE, благодарение на революционната си формула Bifensis. Тя поддържа здравето отвън и отвътре и само след 3 седмици могат да се усетят видими резултати – котето става по-енергично, подобрява се зрението и храносмилането му, а козината му става по-здрава и лъскава.

Всеки, които има интерес и желание да се включи в коледната кампания на Purina One, може да го направи на профила CatfluencerBG в Instagram. Важно уточнение - изборът на подходящо семейство преминава през няколко нива на осиновителска процедура, а решението за одобрение на кандидата се взима спрямо най-добрия интерес на животното. Политиката на Animal Rescue Sofia няма аналог в България и цели осигуряването на истински дом за всички спасени от тях котки и кучета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com