Безотговорен водач предизвика цунами с трактора си

19843

Трактор премина с висока скорост през място с огромно количество събрала се вода и наводни първокласен път в Англия. Момчето набързо се сдоби с прозвището „безотговорен“ от местните жители, след като бил заснет и качен набързо в интернет.

Проблемът е, че е предизвикал същинско цунами и за щастие не е имало много коли, защото е можело да предизвика сериозен инцидент. Масата на трактора в комбинация с високата скорост е предизвикала масивна вълна от вода, която се е спуснала надолу по пътя.

Свирепа буря изхвърли тюлен в задния двор на къща

Тюлен на осем седмици бе изхвърлен от гигантски вълни в задния двор на Вал Визе, която живее Портрет, графство Корнуол, Югозападна Англ...

Зрителите в интернет може и да са се позабавлявали на постъпката, но кметът на градчето Уитчърч е останал бесен от случката.

„Време е вече тези деца, които са управлявали трактора да порастнат. Не може да правиш подобни изпълнения на първокласен път. Мисля, че са много безотговорни и все още са дечковци по душа. Всичко можеше да се случи. Да не говорим, че самите те можеше да изгубят контрол. Не мога да проумея, защо са решили да постъпят така – това е отвратителен характер“, коментира кметът пред Shropshire Star.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com