Безплатни консултации: Авангардни техники при урологични проблеми

3576
Безплатни консултации: Авангардни техники при урологични проблеми

Проф. д-р Фарук Йенджилек, един от най-уважаваните лекари и преподаватели в Турция, пристига на 5 ноември в София по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“.

Професорът, който е усъвършенствал уменията си в областта на лапароскопската урология и ендоурологията в Клиниката Хайлброн към Хайделбергския университет в Германия, ще бъде на разположение за безплатни консултации на пациенти с урологични проблеми у нас, включително и злокачествени заболявания на уринарния тракт.

Световноизвестен уролог спаси петима наши пациенти от инконтиненция

Световноизвестният полски уролог проф. д-р Роберт Мругас демонстрира иновативни съвременни техники в лечението на инконтиненция (неволн...

Съвременната медицина позволява пациентите с урологични проблеми, които се нуждаят от оперативна намеса, да се възползват от техниките на минимално инвазивната хирургия. При този метод областта, в която се извършва операцията, се наблюдава с увеличение от 10-20 пъти, което позволява по-прецизни движения и минимална загуба на кръв. Така се постига по-бързо възстановяване и по-кратък престой в болницата, обяснява проф. д-р Фарук Йенджилек, който ръководи урологичната клиника в Университетска болница „Йедитепе“.

В лечебното заведение се прилага и прицелна ултразвукова терапия (HIFU) при пациенти с рак на простатата в 1-2 стадий. Тя представлява напълно безкръвна и безболезнена процедура за трайно излекуване от коварната болест. Високата енергия на ултразвука се фокусира в тъкан с размера на оризово зърно. 

Развива се температура от 90-100 градуса, която разрушава мембраната на клетките и те буквално се стопяват, без да се засягат околните здрави тъкани. Така злокачествените образувания се унищожават и на тяхно място се образува съединителна тъкан, в която няма туморни клетки. HIFU в чист вид е роботизирана хирургия с най-висока степен на прецизност, а най-важното й предимство е, че над 95% от пациентите запазват нормална уринарна и еректилна функция, за разлика от класическата операция.

Безплатни изследвания и прегледи за репродуктивни проблеми при мъжете

В 48% от случаите на безплодие у една двойка, причините са в мъжа. Това обявиха специалисти по повод старта на инициативата Месец на мъ...

В урологичната клиника на „Йедитепе“ се прилага и лазерна хирургия при уголемяване на простатата чрез Greenlight, която е максимално щадяща за пациента в сравнение с класическата операция, посочва проф. д-р Фарук Йенджилек.

Желаещите да се възползват от безплатните консултации трябва да се запишат предварително на тел. 0895 770 869 или 0879 977 401. Пациентите трябва да предоставят всички налични епикризи и образни изследвания до момента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com