X
 
 

Божидар Нейчев гостува на Leader Talks

879 0
Божидар Нейчев гостува на Leader Talks
Снимка: ПР
Един изключително успешен човек - Божидар Нейчев, ще бъде гост на ноемврийското издание на Leader Talks. Ще можете да се срещнете с него на 28.11.2019, четвъртък, 19 часа, в Carrusel Club. 

Божидар е един от старшите съдружници на PwC за Централна и Източна Европа. Той започва работа през 1994 г. а е съдружник във фирмата от 2004 г. Има 25-годишен опит в консултирането на клиенти в ключови приватизационни и частни сделки в различни сектори в региона, стратегически анализи за навлизане и оттегляне от пазара, преструктурирания, ликвидационни и заздравяващи услуги, както и оказване на съдействие при сливания и придобивания.

През последните две десетилетия е основал или развил повечето от офисите на фирмата на Балканите с придобивания на конкурентни компании и екипи от специалисти.

Вашите въпроси към г-н Нейчев ще задава Ива Дойчинова - журналист, популярна като водещ на "Часът на мама" и "Денят е прекрасен" по bTV, "Денят започва" по БНТ, "Ива от сутрин до обед" по Радио ФМ+, понастоящем продуцент на сутрешните предавания на програма Христо Ботев на БНР и водещ на "Нашият ден". Инициатор на кампанията "Будител на годината".

Този месец всеки продаден билет ще бъде дублиран като стойност от централния гост - Божидар Нейчев, и дарен за кауза, която ВИЕ изберете чрез гласуване.  В края на събитието, каузата, която е събрала най-много подкрепа от аудиторията, ще бъде обявена и представена. А каузите са:

* Заедно в Час

* Донорството е живот/Майки за донорството

* НПО "Операция Плюшено Мече"

Един щедър жест - нека го направим заедно. Регистрирайте се ТУК.

Твоя закупен билет = смислена подкрепа. 

Вратите отварят в 19:00 ч. Събитието започва около 19:30 ч. Закупуването на билет не гарантира седящо място. Повече може да научите ТУК.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители