Българин спечели за втори път от британската лотария

13750
Българин спечели за втори път от британската лотария

45-годишният Георги Трайков спечели 160 873 паунда от лотарията "Евромилиони", след като преди две години спечелил 1 млн. от играта "Милионер рафъл".

Сега той се размина с големия джакпот от 12 млн. паунда само за една цифра. Георги Трайков живее в Илфорд, Есекс. Българинът се е преместил в Илфорд през 1995 година и казва, че не смята да напуска района., пише "Индипендънт”.

Всички джакпоти отново оцеляха

Всички джакпоти в игрите на Български спортен тотализатор оцеляха в последното теглене на тиражите.Сума в размер на 1 522 000 лева ще с...

Той обяснява, че за него късметът е красивата и умна дъщеря, която има, хубавият му дом и работата му, която обича. Трайков твърди за себе си, че не е хазартен тип и пуска тото само когато печалбата надхвърля 70 млн. лири. Единствената игра, на която залага е "Евромилиони", при това 2-3 пъти в годината.

През 2011 г. Георги Трайков пуснал късметлийския фиш на 6 септември, но добрата новина, че е милионер, научил едва на 1 октомври. "Нямах никакво време заради работата ми", признава Георги. На връщане от дежурство в болницата, в която работи като управител на хотелския комплекс, минал през бензиностанция да провери дали случайно не е познал някои от числата. Машината изписала, че има печалба, но сумата не може да бъде изплатена на място, защото на подобни пунктове връчват само печалби до 500 лири.

Когато се прибрал у дома, Трайков съвсем забравил за фиша, минал през фризьора си, после тичал в парка, правил упражнения в домашния си фитнес, вечерял и едва към 2 сутринта се сетил за лотарията. Въвел числата в автоматичната система за проверка, но не забелязал, че едната от линиите на играта съвпада напълно. Едва когато погледнал за втори път, разбрал, че е милионер.

Въпреки двете си големи печалби, Трайков се шегува, че може и още.

Мега Джакпотът на Националната Лотария падна!

Рекордният джакпот на Националната лотария от 200 000 лв. ощастливи едно българско семейство в навечерието на Националния празник, 3 ма...

Снимка: London24.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com