Черният петък наближава - какво най-често купуват потребителите

2742
Черният петък наближава - какво най-често купуват потребителите
Снимка: iStock/Guliver

Има едно време в годината, което е любимо за всички шопинг маниаци, особено за тези, които обичат да правят добри сделки и да купуват желаните от тях продукти на супер цени.  

Става въпрос за известния в цял свят „Черен петък“, познат още като Black Friday.

Това е един от най-популярните дни за пазаруване. Той се провежда всяка година в петък след Деня на благодарността в САЩ и предлага голямо разнообразие от отстъпки, намаления и оферти за различни продукти и услуги. Днес хората по цял свят, включително и в България, с нетърпение чакат този период в годината, за да се възползват от страхотните оферти, които предлагат производителите. Но какво най-често купуват потребителите на Черен петък? Какви са тенденциите и предпочитанията им? На тези въпроси ще си отговорим в следващите редове.

Кои са най-продаваните артикули на този ден

Според данни от различни източници, най-търсените и продавани артикули на Черен петък са:

  • Телевизори

Те определено заемат челни позиции в класацията за най-продавани продукти по време на големите промоции на Black Friday. Това, което хората търсят най-много, са телевизори, които предлагат изключително качество на картината, звука и лесно се свързват с други устройства. Като цяло намаленията, предлагани от търговците през този период варират от 20% до 50% от оригиналната им цена.

  • Телефони и смартфони

Хората не могат да си представят живота без смартфони, ето защо и това са едни от най-купуваните продукти на Черен петък. Доста потребители чакат именно този период в годината, за да могат да се сдобият с мечтания модел телефон и то на една много добра цена. Потребителите търсят най-често смартфони, които се отличават със своята мощна производителност, добра камера и издръжлива батерия. Тези продукти се предлагат с намаление от 10% до 30% от оригиналната им цена.

  • Лаптопи и компютри

Разбира се, няма как да не споменем лаптопите и компютрите, които също са сред търсените продукти по време на Black Friday. Според типа потребители, сред най-купуваните видове са лаптопи и компютри, подходящи за работа, учене и забавление. Тяхното намаление по принцип е от 15% до 40% от оригиналната им цена.

  • Електроуреди и кухненски прибори

Продуктите, които привличат вниманието на потребителите, са с висока технологичност, функционалност и модерен дизайн. Най-търсени са електроуреди и кухненски прибори, които улесняват приготвянето и консумацията на различни ястия и напитки, полезни са за дома и предлагат удобство и различни функции. Освен това, по време на Черен петък те имат значително по-ниски цени от обичайното, което ги прави още по-изгодни и привлекателни. Очаква се намаление от 25% до 60% от оригиналната им цена.

Какви супер оферти да очаквате в сайта на Ozone.bg

Черният петък е денят за находки и на Ozone.bg. Ако искате да се подготвите с подаръци за Коледа или просто търсите мечтания продукт на супер цена, не пропускайте страхотните оферти.

Още от 13 ноември на сайта всеки ден се разкриват нови предложения. На 17 ноември хиляди нови оферти очакват най-нетърпеливите. Бъдете първи и заредете любимите си продукти в кошницата. Така при старта ще можете бързо и лесно да завършите поръчката си преди останалите. Техника, книги, играчки или козметика – разнообразието от оферти е гарантирано!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com