Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Числата на щастието: Как да увеличите доходите според датата на раждане?

22 февруари 2024, 14:44 часа

Специално число в датата на раждане е денят на раждане. Именно този индикатор дава представа за талантите и способностите, а също така подсказва какви методи ще помогнат да се постигне това, което е предопределено от съдбата.

Нумеролозите наричат ​​сумата от цифрите на рождения ден числото на живота. Ако има две цифри, тогава числата трябва да се съберат. Например, ако датата е 31-ви, тогава трябва да съберете 3+1=4.

Това число играе важна роля при изготвянето на дългосрочни планове във вашата кариера и финанси.

1 (роден 1, 10, 19, 28)

1 е числото на началата. За да увеличат доходите, родените в тези дни трябва постоянно да търсят нови пътища.

Какво казва последната цифра от датата на раждане за вашия характер?

2 (родени 2, 11, 20, 29)

Родените на тези дати често виждат не възможности, а личности, които им дават възможност да печелят повече.

Но когато получат желания резултат, „двойките“ лесно могат да загубят всичко, тъй като любовта към пазаруването и големите разходи са в кръвта им.

3 (родени 3, 12, 21 и 30)

Рейтинг на най-богатите личности, родени на тези дати. Тройката е като магнит за пари, привлича нужните финансови възможности към тях.

4 (родени на 4.13, 22.31)

Родените на тези дати уверено и осъзнато вървят към целите си, особено в сферата на финансите. Обикновено те ясно знаят какво искат и обмислят стратегии за постигане на плановете си.

Проверете каква ви е съдбата спрямо датата на раждане

5 (родени 5, 14, 23)

Много във финансовата сфера на "петиците" зависи от техните навременни действия. Колкото повече са в движение, пътуват, сменят местожителството си, толкова повече пари имат в картата.

6 (родени на 6, 15, 24)

Според нумерологията шест е спирала, която свързва духовния свят и материалния свят, следователно родените по това време са по-способни от другите да реализират плановете си, особено ако се занимават с производството на всякакви неща.

Парите обаче трудно се задържат в ръцете им.

7 (родени на 7, 16, 25)

7 интуитивно усещат къде могат да направят добри пари. Понякога обаче се опитват да тестват интуицията си по опасен начин, например в хазарта.

8 (родени на 8, 17, 26)

Парични вихрушки обикалят осмиците през цялото време. Важно е рождениците да се научат как да използват разумно финансовите ресурси, а не да харчат безразсъдно или да спестяват безцелно.

9 (родени на 9, 18, 27)

9 са най-активни. Скачане с парашут, екстремен туризъм, скално катерене - нищо не може да ги уплаши. Физическите упражнения обаче често им носят добри финансови ползи.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес