Да се опаричиш заради зодиака - петте Супер Зодии, които трупат колосални суми

10017
Да се опаричиш заради зодиака - петте Супер Зодии, които трупат колосални суми

Всички сме наясно с обстоятелството, че парите не растат по дърветата, обаче за едни определени зодии принципът няма сила. Представителите на ето тези доволни 5 зодии умеят да печелят неочаквани печалби без да се напрягат дори. Така че, ако сте любопитни да разберете къде парите валят като вода, погледнете нататък!

Скорпионът

Номер едно е Скорпион. Те са адски упорити хора, които каквото и да става, стигат докрай, когато опънат платната към нещо, което е обсебило ума им. Това означава, че щом става дума за печелене на пари, те ще направят и невъзможното, за да грабнат това, което искат - независимо дали става въпрос за разгръщане на собствен бизнес или за умно инвестиране. Скорпионите са страшни майстори в това да поемат добре обмислени рискове, които в крайна сметка често се увенчават в успех.

Силата на телеца

Ето че стигнахме и до него, Телецът е знак, който постига страшно умно финансова стабилност и сигурност повече от всеки друг в картата на зодиите. Телците са брутално упорити, когато става въпрос за постигане на финансовите им мераци, така че ако им се доще да придобият нещо скъпо или луксозно, въобще няма да им хрумне да натиснат спирачка, докато не стане тяхно! Те също така умеят да усетят изгодни сделки и инвестиции, което прави така, че да ги доведе до комфортен начин на живот в бъдеще.

Спестовният Козирог 

Козирозите са носители на едно ключово преимущество - те неминуемо са едни от най-дисциплинираните и волеви зодии. Предишните две са просто с природна дарба и им се получава по рождение, а козирогът трупа едри суми благодарение на умението му да влага мощни усилия в това, с което се е захванал. Другият плюс на козирога спрямо финансите, е че те знаят по какъв начин да спестяват пари и особено рядко им се случва стигат до заеми в края на месеца. 

Лъвът изкарва като за световно

Лъвът, това го знае всяко хлапе, е господарят на астрологията. И както лъвът е архетипен красавец, така и тази зодия си пада по луксозните придобивки и му прави голямо удоволствие да се разпростира на широко. А това определено означава да има в банковата си сметка повече богатства. Лъвовете предпочитат да се глезят, да да слагат лапа на бляскави неща и да се оказват на скъпи туристически места. Понякога снобареят и понякога може да мятат пари за продукти, които невинаги са им нужни. Да, не скъперничат като Козирога, хвърлят пари на вятъра на поразия, обаче са водачи , инатливи, с добра подредба на приоритетите и са способни да се докопват до сериозни суми. Ще направят какво ли не, за да получат повече пари и да надигнат глава сред колегите и да триумфират с мечтите си. Вече добре знаете, че, това са родени за победители зодии. Ако са сред силна конкуренция, стигат до мащабни успехи в работа и често са номер едно - така успяват и да са със солидно богатство. Проблемът сред тях е харчовете им да не станат по-големи от постъпленията - следете ги задължително. 

Ракът е печалбар

Хората, на които се е паднал този знак, имат много възможности във финансовите маневри. Дълбоката интуиция им съобщава кои са точните сделки и по-малко рискованите схеми. По тази причина Ракът необичайно рядко може да свърши парите. Същото се отнася към и за семейния им живот. Ракът може да се свърже с партньор, с който добре се градят хубави отношения. Съответно в семейната среда рядко възникват проблеми, а печалбата расте заради преимуществата на тази добра връзка. Тъкмо семейната и интимна страст на астрологични любимци, умението им да се грижат за семейно гнездо, ги окрилява да натрупват значителни печалби. 

Ако търсите знаци, при които парите идват сами, тогава не търсете други освен тези пет страшно успешни финансово играчи. Със своята находчивост, умения за създаване на контакти и способност да усещат изгодни инвестиции - тези пет със сигурност ще намерят финансов успех с парите! А независимо от това какъв е вашият знак, не се отчавайте и не забравяйте, че упоритият труд все още е най-важната съставка на успеха! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com