Дейзи 2 пъти спасява стопанката си с ясновидски способности

30397
Снимки:

Куче, развило ясновидски способности, на два пъти спаси живота на стопанката си от Великобритания.

60-годишната жена твърди, че 4-годишната й питомката Дейзи - кръстоска между американски и английски кокершпаньол, усеща предстоящи беди и я "предизвестява" за тях,  пише в. "Дейли експрес".

Децата разбират езика на кучетата

Американски учени представиха резултатите от ново изследване, които се оказаха изненада за целия научен свят, както и за останалата час...

Досега четириногата ясновидка е предсказала автомобилна катастрофа и инцидент в банята на стопанката си. Дейзи освен това лае загадъчно точно преди телефонът да позвъни.

Кучето за пръв път проявило шестото си чувство през февруари, когато започнало да вие, докато се возело в автомобила на Джуди Оуен. "Минути по-късно някакъв мъж удари колата отзад и се забих в стена. Никой не пострада, но ако не бях намалила скоростта, за да успокоя Дейзи, можеше да се случи нещо по-лошо", разказва стопанката.

Следващият инцидент станал наскоро в апартамента на Джуди. "Около четири часа сутринта Дейзи връхлетя в стаята ми, скочи върху леглото и започна да се притиска към мен. Установих, че се опитва да ми попречи да стана и иска да остана на мястото си.

Два часа по-късно вратата на душ-кабината експлодира и навсякъде се пръснаха парченца стъкло. Ако в този момент бях в банята, щях да пострадам сериозно", разказва жената.

Мъртви животни са намерени в парка до стадион "Славия"

Мъртви животни са открити тази сутрин в парка до стадион "Славия". Източници от полицията уточниха, че вероятно в резултат на отравяне ...

"Дейзи усеща разни неща и се опитва да ме предпази. Обикновено тя е напълно спокойна, което засилва увереността ми в нейните ясновидски способности. Кучето ми е невероятно създание", казва Джуди Оуен.

Източник: БТА, снимки: Дейли експрес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com