Депресиран козел обяви гладна стачка

51002
Депресиран козел обяви гладна стачка

Историята за депресиран козел, предприел 6-дневна гладна стачка след раздялата с най-добрия си приятел – магаре. Това може и да звучи като извадена от детска книжка, но всъщност е напълно истинска, пише в. "Метро".

Трогателната история се разиграла в САЩ. Козелът Мистър Джи и магарето Джелибийн били разделени след дългогодишно съжителство. В един момент десетки обитатели на животински приюти с лоши условия били конфискувани и изпратени в различни резервати.

Как хормонът на глада поражда страх

По време на неуредици грелинът принуждава емоционалния център на мозъка да изработва хормон на растежа, като по този начин укрепва стре...

Мистър Джи се озовал в приют в Грас Вали, Калифорния. Депресиран от липсата на своя магарешки приятел Джелибийн, козелът се сврял в ъгъла на ограждението си и отказал да се храни 6 дни. Всички опити на служителите да го примамят с изкушения, на които не би устояла никоя коза, се провалили, разказва БТА.

Трогнат от сърдечните мъки на животинката, състрадателен доброволец решил да вземе нещата в свои ръце и да издири магарето. Джеф Маккракън шофирал 14 часа, за да докара изгубения приятел в Грас Вали.

Когато чул да разтоварват другарчето му ремаркето, стачкуващият козел незабавно се оживил и радостно заприпкал на двора. Двадесет минути след срещата с Джелибийн, Мистър Джи започнал да се храни от предложената им обща купичка.

Стоплящата сърцето среща на козела и магарето е заснета от служители на резервата.

Експерти: Светът е заплашен от глад през 2050 г.

През 2050 в света ще живеят 9,6 милиарда души - с 2,6 милиарда повече, отколкото днес. При това растящата средна класа в Индия и Кита...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com