Девата е водовъртеж, Водолеят е звяр - коя е лошата страна на зодиите

20066
Девата е водовъртеж, Водолеят е звяр - коя е лошата страна на зодиите
Снимка: Pexels

Принципно хороскопът се съсредоточава върху положителните качества на всички зодии. Не може обаче всичко да е положително и добро. В заобикалящият ни свят всяко нещо има и своята негативна и тъмна страна.
Днес ще разгледаме тъмната страна на всяка една от зодиите - нещо, което няма да срещнете навсякъде.

Тиранин (Овен)

Тиранинът винаги иска повече, отколкото получава. Той никога не се задоволява с това, което има. Разбира се ползата от това да не си удовлетворен никога е, че мотивацията ти е по - силна, когато имаш цели за изпълнение. 

Паднал демон (Телец)

За съжаление Падналият демон е способен да помни само лошите неща в живота, които е преживял. Опитайте да отдавате повече внимание на успехите си, вместо на провалите. Неуспехите идват, за да ни дадат ценни житейски уроци.

Поразяващо влечуго (Близнаци)

Когато сте ядосани на някого вие сте способни да излеете цялата си негативна енергия върху него. Околните обикновено знаят това и се пазят от тази ваша тъмна страна. Хубавото в случая е, че успявате да респектирате другите и те не ви се качват на главата.

Змията (Рак)

Изключително добри манипулатори. След като привлекат някой на своя страна те използват хитростта си, за да правите с тях, каквото си пожелаете. Хората от тази зодия демонстрират сигурност, което им позволява да правят с околните, каквото и когато си пожелаят.

Войнът (Лъв)

Хората от тази зодия са способни да виждат онова, което другите не могат. Обичат на наричат нещата с истинските им имена и тяхната мисия е да успеят да научат и околните да виждат именно това, което те пропускат обикновено.

Водовъртеж (Дева)

Много ревниви. Чувството им за собственост граничи с опасност за всеки, който почувстват за заплаха. Много страстни, изключителни любовници, но именно ревността им е опасна. 

Грабителят (Везни)

Вътрешните им демони са много могъщи. Те са заплаха, но в същото време са от помощ да държат Грабителят нащрек за потенциални заплахи. Обичат да откриват нови светове и мразят рутината.

5 зодии, които не могат да забравят старата любов

Кое е най-трудното в раздялата с любим човек? Може би основният проблем е, че е трудно да се изтрият спомените или невъзможността да се...

Отровна стрела (Скорпион)

Импулсивни личности, но въпреки това съумяват да държат нещата под контрол. Много добре успяват да преценят всяка ситуация и винаги знаят кой е точният момент преди да нападнат.

Бурята (Стрелец)

Същинска буря. Хората от тази зодия не се интересуват какво се изпречва на пътя им, когато са на път да постигнат целите си. Обичат да бъдат свободни и това много често може да нарани околните, които държат на тях.

Левиатанът (Козирог)

Запознайте се с 3-мата интелектуалци в зодиака

Интелектуално развитият човек винаги се сравнява с другите. Умните, начетени хора привличат вниманието, интересно е да общуваш с тях, з...

Околните определено изпитват затруднения, когато трябва да разберат тази зодия. Това, което е объркващо е тази тайнственост, която е част от тяхната същност. 

Звярът (Водолей)

Научили сте хората около вас да са зависими от вашата личност. Те разчитат винаги, че вие сте насреща. Вие не намирате нищо лошо в това да поемате от тяхната болка, но внимавайте - това може да ви изиграе лоша шега.

Мечът (Риби)

Представителите на тази зодия се впускат в яростно преследване на целите си и често водят големи битки с врага. Печелите битките с лекота, което ви осигурява повече успехи, отколкото провали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Поставете грубияните на мястото с тези 5 язвителни фрази

За добро или лошо: Защо сънувате катастрофи?

Как се пише: отдавна или одавна?

Основни модни тенденции за лято 2024: Какво да облечем, за да изглеждаме стилно?

Не разрушавайте енергията на дома си: Какви неща не трябва да държите у дома?

10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг

5 ефективни метода, за да се отървете от тревата по градинските пътеки

8 лайфхака за микровълнова печка, които ще улеснят живота ви

Топ 4 на най-големите манастири в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com