Дядо Коледа се подготвя за най-важната нощ

26037
Дядо Коледа се подготвя за най-важната нощ
Снимка: Getty

Дядо Коледа приключва последните си приготовления, преди да тръгне на световната си обиколка за раздаване на подаръци, която и тази година ще бъде проследена от Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (НОРАД).

Дядо Коледа е "закусил обилно" тази сутрин, целунал е Баба Коледа, която му е приготвила храна за дългото пътуване. Преди да отлети белобрадият старец преглежда всички писма, които е получил, особено тези, пристигнали в последния момент, за да не остане някой без подарък, съобщиха от НОРАД.

Асистентите му и еленът Рудолф също са напълно готови за отпътуване от Северния полюс. Всеки може да открие местонахождението на Дядо Коледа на 24 декември, като посети интернет адреса http://www.noradsanta.org. За най-нетърпеливите ще работи и гореща линия, на която могат да получат информация къде се намира Дядо Коледа. Тази година за тази цел беше създадено и специално приложение за смартфони.

Дядо Коледа идва... яхнал 500 „коня“ (видео)

Дано децата в България да са слушали много тази година, че има опасност Дядо Коледа да не стигне до нас, ако първо мине през скандинавс...

През миналата година Дядо Коледа раздаде над 7 милиарда долара под формата на подаръци, но според НОРАД веселият старец игнорирал Сирия, Узбекистан и редица страни в Африка. Дано тази година не го прави - не само на Запад има послушни деца, даже напротив - точно в Близкия изток и Африка са най-нуждаещите се.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com