Дневен хороскоп за 1 февруари

20926
Дневен хороскоп за 1 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В първия ден на февруари е добре да ограничите контактите си, колкото се може повече. Това в най-голяма степен се отнася за роднините ви. В противен случай е много вероятно да се скарате с тях или да си навлечете куп проблеми, с които в този момент ще ви е много трудно да се справите.

Телец

Това е ден, в който да обърнете голямо внимание на здравето си. Внимавайте със стомаха си, защото тези празнични дни предразполагат към преяждане. Опитайте се да не злоупотребявате с храните и напитките.

Близнаци

Днес повече от друг път ще имате най-много нужда от романтика, любов и нежност. Тези от вас, които не са сами, трябва да избягват нестандартните неща в любовния живот, а необвързаните трябва да намерят с кого да се обвържат иначе може да се окажат в ролята на вечно влюбени и от никого неразбрани поети.

Рак

Днес повечето хора ще са на ваша страна. Все пак не злоупотребявайте с положението си, а внимателно помислете, как да оползотворите този момент и да бъде приятно за всички.

Лъв

През този ден ще сте склонни да се подценявате. Всички врати пред вас са отворени и само от вас зависи дали и как ще влезнете през тях. Можете да се промушите тихомълком, а може да влезнете и със засилка – както ви е угодно.

Дева

През този ден за вас ще е особено важна способността ви от на пръв поглед незначителни неща да направите изводи, които дори са верни. Не задълбавайте обаче много в подробностите, защото ще се изгубите в тях.

Везни

През този ден заложете на спокойствието, починете си дори и да ви се наложи да бъдете груби с някого. И вие сте човек, така че, ако някой не го разбира му го напомнете категорично. Не се оставяйте да ви извадят душата.

Месечен хороскоп за февруари 2018 г.

Овен Февруари започва обещаващо за представителите на знака Овен. Всичко, каквото сте замислили е добре на свършите в първите десет дн...

Скорпион

Ако днес изпитвате някакви съмнения, най-добре питайте направо човека, в когото се колебаете. Не се изкушавайте да обвинявате без да сте сигурни във фактите и въз основа на догадки. Това е обидно за другата страна и може да развалите едни, иначе, прекрасни отношения.

Стрелец

В първия ден на новия месец късметът ще е изцяло на ваша страна. Нямате причина и право да сте тъжни или отегчени. Обадете се на приятели, за да прекарате деня си максимално добре.

Козирог

Седмичен хороскоп за 29 януари - 4 февруари

Овен През тази седмица на преден план изведете личните ви приоритети. Много е важно да изберете онези желания, които са истински важни...

Не се колебайте да сте по-резки ако изпитвате съмнение към даде човек. Дори и специалистите понякога грешат, така че се осланяйте на интуицията си и реагирайте така, както ви подсказва сърцето.

Водолей

Първият ден на февруари обещава и ново начало, но това не означава, че трябва да обърнете гръб на доброто старо. Именно помощта на приятелите ви ви е помогнала да стигнете до тук. Отдайте им дължимото и продължете заедно с тях напред.

Риби

През този ден, както винаги, ще сте изпълнени с най-добри намерения. Само че ще трябва да отложите изпълнението им за друг период, без обаче да ги забравяте. Задължително ги осъществете, но по-напред във времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com