Дневен хороскоп за 10 октомври

12475
Дневен хороскоп за 10 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Деня ви е приготвил не малко изненади. За днес се падат най-тежките ви отговорности, така че се пригответе още от сега. Важното е да бъдете себе си.

Телец

Задачата ви за днес е да намерите себе си. Още от сутринта направете плътен график в офиса, за да си освободите повече време следобяд.

Близнаци

Денят ви е даден, за да намерите нови хоризонти за себе си. Още в днес пред вас може да се открие възможност за смяна на работното място или тотална смяна на попрището.

Рак

Денят ще бъде изпълнен с много красота и изкуство за представителите на знака Рак. Още сутринта ще получите изненадващо предложение, в което на пръв поглед няма нищо специално, но много скоро може да прерасне в дейност, която да се развие с размах.

Лъв

Този понеделник ще изиска от вас повече активност. В офиса може да ви се стори малко натоварено, тъй като през последните дни не бяхте толкова активни.

Дева

Денят може да промени някои положения в досегашното ви положение. Колкото и да се радвате на промяната доста бързо ще разберете, че тя няма да е от лесните, просто защото е промяна.

Везни

Началото на новата седмица ще ви завари в прекрасно настроение и заредени с много нови цели. Използвайте изцяло вашия месец и изобщо не се замисляйте да ли няма да ви дойде много. Понеделник ще е благосклонен към вас.

Какво не обичат зодиите

Овен: да стоят на опашка; да закъсняват; нерешителността. Телец: Да командват хората; когато ги притискат; прекалено отворено поведени...

Скорпион

Много от представителите на знака ще бъдат заети с обновяването на дома си или уреждането на нещата с ново място за живеене. Още сутринта обяснете, на когото трябва с какво се занимавате и помолете за разбиране, за да може да свършите работата си.

Стрелец

Нова любов очаква представителите на знака Стрелец. Понеделник, напълно естествено, ще е най-тежък от всички дни, освен ако не се чувате през пет минути с виновника за чувствата ви.

Козирог

4-те двойки зодии, които имат здрави бракове

Има няколко комбинации в зодиите, които на пръв поглед може да изглеждат несъвместими, но под повърхността се крият много предпоставки,...

Седмицата може да бъде прекалено студена за вас. Няма нужда да се уточнява, че понеделник ще е с най-ниска температура за ентусиазъм, но от вас ще се изисква повече плам.

Водолей

Понеделник ще изненадва Водолеите с приятни събития. Новините ще валят една след друга, така че понеделник ще бъде вашият информационен ден.

Риби

Този ден ще ви предложи такива главозамайващи занимания, че ще ви е трудно да се ориентирате къде точно се намирате. Може да се каже, че няма да сте духом в офиса, само се опитайте това да не прави голямо впечатление.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com