Дневен хороскоп за 12 януари

12257
Дневен хороскоп за 12 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък е препоръчително да разпуснете максимално, но нека това бъде съобразено със здравословните принципи на почивката. Има опасност да се увлечете прекалено в някое от удоволствията.

Телец

Не се подавайте на опити да реагирате преждевременно на дадено събитие. Търпението и далновидността са двете качества, които ще са ви нужни. Може да се усмихвате тайнствено, но нищо повече.

Близнаци

Настава време за сериозна работа. Ще ви се наложи да забравите за известно време шумните събирания и безкрайните разговори с приятели. Ден година храни.

Рак

През този ден ще сте, като волна птичка. Единствено вие може да прецените как да прекарате времето си. Добър вариант е да разгледате дестинации за пътува в чужбина или да помислите за курс, който да надградите знанията ви.

Лъв

В работата ви може да изникнат непредвидени обстоятелства. С малко повече настойчивост още към обяд ще обърнете нещата в обичайния им ритъм, но ще се наложи да положите извънредни усилия.

Дева

През този ден ще трябва да спазвате правилата без никакво изключение. Това се налага, не защото някой ще ви контролира, а за облекчите собственото си ежедневие и да не ви остава работа за довършване през почивните дни.

Везни

Огледайте се за приключение, в което не сте участвали. Точно сега ще имате свобода на действие, от която би било жалко да не се възползвате.

Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 8-14 януари

Вълнува ви какво ще се случи в любовния ви живот тази седмица? Ето какво вещаят звездите в романтичен план за всяка от зодиите в хороск...

Скорпион

Все повече усещате независимостта си. Използвайте я разумно и рационално. Не допускайте да пропилеете времето и възможностите, които ви се предоставят.

Стрелец

Активен ден, в който ще може да се представите в най-добрата си светлина пред мнозина. Хората ще се възприемчиви към думите ви, така че бъдете готови да поемете отговорност за това, което сте казали или обещали.

Козирог

Седмичен хороскоп за 8-14 януари

Овен През тази седмица ще ви се наложи да се занимавате с битови проблеми. Не е добре да отлагате повече, тъй като може да въвлечете п...

Никой не обича по-добрите, а вие дори и днес ще се радвате на високи постижения. Не се самоизтъквайте и ако може извършвайте дейността си далеч от завистливи очи.

Водолей

Денят предполага насочване към творческа дейност или добавянето на разнообразие в рутинността на работата ви. Направете всичко възможно, за да украсите по някакъв начин работния си процеси.

Риби

Активността ви може да е понижена. През този ден заложете на идеите, а не на действията, но записвайте всичко подробно, защото може да ви бъде поискан отчет за работата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com