Дневен хороскоп за 14 април

31102
Дневен хороскоп за 14 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък извадете на бял свят всичко най-хубаво, което притежавате. Денят е специален и наистина си заслужава да покажем и обърнем внимание само на доброто.

Телец

Възможно е да не ви се общува днес. Не е нужно да се насилвате да сте забавни. Следвайте настроението си стига то да не разваля това на другите.

Близнаци

Няма да ви е лесно да се справите с всичко днес. Насрочили сте си прекалено много срещи. Имайте предвид, че е възможно да не успеете с всичко.

Рак

Денят обещава чудеса. Позволете първо да се случат в главата ви, за да може да видят бял свят. Не преставайте да вярвате в тях нито за секунда.

Лъв

Този петък си намислете желания. Помислете кое ще е най-добро за вас. Случайна среща и продължителен разговор с ваш стар приятел ще направи деня ви незабравим.

Дева

Този петък ще усетите силата на сплотеността в семейството. Опитайте се да запазите силата на тези мигове в съзнанието си, за да може да ги привиквате като спомени, когато имате нужда.

Везни

През този ден може би няма да успеете да направите всичко, което желаете. Стореното от вас, обаче ще е немалко и много красиво, така че не бъдете прекалено критични към себе си.

Скорпион

Диамантената ЗОДИЯ, която блести най-ярко в зодиака

Това е зодията, която блести най-ярко в зодиака. Има добро сърце и ранима душа. Нарекохме я "диамантена", защото е ценна и има качества...

Сега е много важно да запазите плановете си в тайна. Ще имате достатъчно теми за общуване с хората, с които ще се срещнете, така че си наложете да избягвате въпросната тема.

Стрелец

С остър тон се постигат малко неща. Колкото и да ви се струва, че ще изневерите на себе си е добре да положите усилия да сте по-толерантни.

Козирог

3-те зодии, които ще сключат БРАК до края на 2017 г.

Периодът до края на тази година е изключително подходящ за сватби. Не за всички зодии, но специално за тези 3 знака събитието ще бъде о...

Очаква ви приятен и слънчев ден, в който късметът ще е изцяло на ваша страна. Нямате причина да изпадате в меланхолия. Прекарайте по-голямата част от деня навън.

Водолей

Този петък не оставайте без музика. В текста на някоя песен ще чуете фраза, която ще даде отговор на ваше терзание. Бъдете оптимисти.

Риби

Този ден не оставайте незаети. Изберете си любима дейност. Намерете време за себе си, но не се вглъбявайте прекалено много. Обръщайте внимание на всичко красиво около вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com