Дневен хороскоп за 14 октомври

15004
Дневен хороскоп за 14 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще имате много възможности за забавления. Едно от тях може да бъде музиката. Не се потапяйте в тъжни спомени, обаче. Трябва ви нещо, което да ви развесели.

Телец

Денят ще ви дари с много красота. Не си мислете, че не може да се присъедините към създаването ѝ – напротив. Ще откриете нови качества у себе си.

Близнаци

Този петък ще ви завърти главата с толкова много любов, че ще се чудите как да отхвърлите задълженията си в офиса или у дома. Но има и такива дни и си заслужава.

Рак

Този петък ще ви се стори като понеделник. Няма да имате търпение да продължите работата по вече започната дейност. Ако толкова искате може да продължите през почивните дни, но умората ще се натрупа.

Лъв

Денят ще ви донесе напълно заслужено признание. Склонни сте да подценявате качествата си. Това е ден, в който може да си позволите повече в отношенията ви с другите.

Дева

Това, което си мислите или искате вие може да не съвпада с мнението на другия. Това, обаче, не винаги е в отрицателния смисъл. Другия може да иска дори повече от вас.

Везни

Денят ще ви донесе признание. Бъдете готови за близостта, която ви се предлага. Възможно е да се уплашите, но не поради реални страхове, а такива кои са във вас самите. Може би е време да се отървете от тях.

Скорпион

Дневен хороскоп за 13 октомври

Овен Този четвъртък може да ви се стори безкраен. Не защото ще бъде изпълнен с нещо неприятно, а напротив. Среща с приятен човек ще ви...

Този петък ще е истинско предизвикателство за вас. Приключенията ще следват едно след друго. Хубаво е да си сложите някакви граници, особено ако става въпрос за отношения между вас и ваш колега.

Стрелец

Добрината ви ще бъде възнаградена. Опитайте се да спрете времето и да се насладите на чувството. Не се спирайте само на това постижение. Има още върхове за покоряване.

Козирог

Този ден ще ви дари с много любов. От вас ще се изисква само това да сте искрени и да дадете всичко от себе си, ако искате да продължава все така.

Дневен хороскоп за 12 октомври

Овен Тази сряда най-важното ще бъде това как комуникирате. Добре е да бъдете откровени, особено ако разговорът е с половинката ви. Вре...

Водолей

Денят ще ви покаже един нов свят. Не се страхувайте да навлезете по-дълбоко в него. Промяната няма да ви навреди – напротив. Ще научите много ново за себе си.

Риби

Този петък, меко казано, ще ви изтощи. Единственото, върху което трябва да се съсредоточите е на кое събитие да отдадете емоциите си. Оставете се да ви води сърцето, а не чувството за задължение.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com