Дневен хороскоп за 14 октомври

14899
Дневен хороскоп за 14 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не посещавайте непознати места сами. Където и да ходите бъдете в компанията на свои верния приятели, за да не попадате в неприятности.

Телец

Неприятностите ви днес може да дойдат от прекалената ви подозрителност. Така рискувате да се лишите от много наслаждения. Проявете повече доверие.

Близнаци

Телефонно обаждане може да провали плановете ви за деня, като развали настроението ви. Опитайте се да не разваляте това и на околните.

Рак

Бъдете сигурни в добрата развръзка, но си дайте сметка дали наистина искате само вие да сте двигателят във връзката ви. До кога това положение ще ви устройва?

Лъв

Колко опасни са зодиите в проценти

Всяка зодия си има своите слаби страни, а някои от тях понякога са наистина опасни. Митове и легенди се носят за отмъстителността на ...

Отношението ви към околните може да предизвика верижна реакция. Не се спирайте да създадете и участвате в благотворителна инициатива.

Дева

Денят може да ви подведе с много крайна информация. Проверете всичко, което чуете днес, особено ако клевети някого. Най-добре не реагирайте по никакъв начин на наученото.

Везни

Денят е подходящ за внасянето на промени в интериора на дома. Преценете добре дали арките цветове ще ви харесват и извън зимния сезон.

5-те зодии, на които ще се случи нещо хубаво през 2018 г.

Всички с нетърпение чакаме да видим какво ни е подготвила 2018 г. Имаме си планове, мечти и се надяваме следващата година да ги сбъдне....

Скорпион

Не почивайте на стари лаври. Използвайте почивния ден, за да наваксате пропуснатото в офиса през седмицата. Има и такива дни, всъщност ще ви е доста приятно.

Стрелец

Днес някой ще ви посвети в тайна. Преодолейте изкушението да я разкажете, за да не се окаже последното нещо, което ще ви бъде доверено.

Козирог

Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 октомври

Днес ни чакат много интересни случки. Денят ще бъде изключително интересен за някои зодии. Ще има и трудности, но всичко ще се нареди в...

Бъдете верни на себе си. Противоречията отминават, но ако имате моралната увереност, че сте на прав път не позволявайте на никого да ви отклони от него.

Водолей

Денят предполага преоткриването на човек, когото познавате от известно време. Насладете се на всичко, което откриете у него и покажете уважението си.

Риби

Денят ще ви засипе с идеи. Не ги подминавайте. Запишете всичко подробно. Много от тях може да крият тайната на вашия бъдещ успех.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...