Дневен хороскоп за 14 юни

17190
Дневен хороскоп за 14 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден разчитайте само на собствените си усилия. Ще получите предложение за помощ и подкрепа, но то може да бъде продиктувано от користни цели. Отклонете го мило и любезно.

Телец

Днес с една усмивка и 2-3 мили думи ще постигнете много повече отколкото със сто аргумента, изразени със сериозен тон. Целта ви е да размекнете човека отсреща, а не да го убедите в собствената ви правота.

Близнаци

Случайна среща ще ви насочи към отдавна забравена идея. Хванете момента и възможността, за да започнете сериозна работа по реализирането на проекта. Не се щадете дори да ви се наложи да работите до късно.

Рак

През този ден ще се заемете с нетипична за вас дейност. Това ще ви се отрази много добре на самочувствието. Не бъдете прекалено критични към себе си. Помислете с какво още бихте могли да разнообразите всекидневието си.

Лъв

Усилията, които полагате през последните седмици и дни днес ще дадат първите си резултати. Имате пълното право да си починете и да вдигнете гордо глава. Може да си организирате и малко парти вечерта.

Дева

Помислете какво бихте могли да промените или обновите в рутината около вас. Дори внасянето на нов малък детайл ще обнови светогледа ви. Бъдете сигурни, че това което избирате наистина ви харесва, не правете компромиси с качеството.

Везни

Колкото и да не ви се вярва хората са всякакви. Има и такива без вкус, без такт, без милост. Не им се чудете и не се опитвайте да ги променяте. Просто бягайте надалеч и се спасявайте.

Седмичен хороскоп за 12-18 юни

Овен През тази седмица не изневерявайте на себе си. Придържайте се стриктно към целите и желанията ви. Някой ще се опита да промени пл...

Скорпион

През този ще ви се напомни старо задължение. Не се опитвайте да го игнорирате или да се измъкнете. Ще трябва да изпълните това, което сте обещали. Мислете за резултата.

Стрелец

Това е успешен ден за полагане на изпити, водене на преговори и доказване на уменията ви. Покажете всичко, на което сте способни. Ако не са ви ясни условията, не се притеснявайте да питате.

Козирог

От какво имат нужда зодиите в една дума

Всяка зодия има своите особености и неща, от които се нужда е най-много. Ето основната нужда на всяка една от тях. Овен – Сън Т...

Днес е много важно да си простите някои грешки. Щом сте си извлекли поуката от тях спокойно може да продължите напред. Чувството за вина няма да ви помогне особено, а само ще ви задържа дълго време на едно място.

Водолей

Днес ще осъзнаете ценността на свободата ви. Много скоро обаче ще ви се прииска да я запълните с нещо и това ще бъде правилно решение. В противен случай пустотата може да ви докара меланхолия.

Риби

Денят ще ви поднесе интересна информация. Помислете дали не бихте могли да се включите в ситуацията. Не се страхувайте да опитате нещо ново, дори да нямате съответния опит. Ще навлезете в материята по-бързо, отколкото сте си го представяли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com