Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 20 май

19 май 2018, 18:12 часа

Овен

Тази неделя може да получите новина от чужбина. Предложението ще бъде изключително примамливо, но точно това трябва да ви подскаже да проверите много внимателно абсолютно всички условия.

Телец

През днешния ден може да ви случат странни неща. Това означава, че трябва да бъдете изключително наблюдателни, за да избегнете евентуалните загуби за вас.

Близнаци

У дома ви очакват приятни изненади. Внимавайте да не се преработите обаче, защото вечерта половинката ви ще очаква да ѝ обърнете повече внимание.

Рак

Денят ще бъде много забавен. Пред очите ви ще се разреши сложна ситуация, за която сте мислили, че няма решение. Насладете се изцяло на момента, може да си водите и записки.

Лъв

Денят ще премине под знака на разбирателството с ваши роднини, с които до момента сте имали сериозни различия. Ще се наложи да направите някои компромиси.

Дева

Денят може да ви завари неподготвени за всички чудеса, които ви очакват днес. Някои представители на знака може да получат предложение за брак. Не бързайте да отказвате.

Везни

Денят ще ви изненада с интензивността си. Че няма да смогнете е ясно. Важното е да не се ядосвате, защото никой не би могъл да издържи на подобна активност на нещата.

Скорпион

Днес е важно да бъдете максимално толерантни, но без да давате излишни обещания. Спазването на правилата за момента ще е достатъчно.  Бъдете искрени.

Стрелец

Представете си щастливата развръзка на нещата и те до голяма степен ще се изпълнят именно по най-добрия начин. Вечерта не оставайте у дома, а излезте с добри приятели.

Козирог

Денят ще ви накара да преосмислите отношенията си с близките си хора. Ако прецените, че сте били по-резки през последните дни може да предприемете действия по умилостивяване.

Водолей

Това е ден за умереност. Имате някои задължения за изпълнение и едва след това може да си позволите това, което искате да направите за себе си.

Риби

Денят ще ви донесе новина, свързана със семейството ви. Много е важно да приемете посланието правилно и да се абстрахирате от своите собствени безпочвени страхове.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес