Дневен хороскоп за 21 декември

10640
Дневен хороскоп за 21 декември
Снимка: Thinkstock

Овен

Тази сряда ще ви изненада с предколедно приключение. То ще се различава от плановете и може би ще се наложи да правите промени в последния момент. Това обаче няма да му попречи да е прекрасно преживяване за вас.

Телец

През днешния ден обърнете внимание на външния си вид и здравето си. Не остават много дни до празници и трябва да може да реагирате ако се налага да правите конкретни процедури. Заложете на вече познати специалисти.

Близнаци

Днешният ден ще ви донесе приятна новина, свързана с ваши роднини. Не допускайте и за миг да завиждате или пък да се обвинявате, че вие не сте постигнали подобни висоти. Вашите постижения не са по-малко ценни.

Рак

Тази сряда ще бъде благосклонна към вас. Сега ще ви хрумнат най-добрите идеи за подаръци. Не пропускайте да запишете идеите, а някои от тях и да осъществите.

Лъв

Денят ще ви посрещне с умора. Не се притеснявайте да потърсите помощ ако усещате, че сте на ръба на силите си. Всички са свидетели колко много работа сте свършили напоследък.

Дева

Тази сряда може да получите обаждане от ваши роднини. Макар да не сте много близки не бързайте да отхвърляте предложение за гостуване по празниците. При избор на подаръци изберете практичното.

Везни

Красотата е над всичко, но не се ръководете от своите собствени впечатления при избора на подаръци за близките ви. Съсредоточете се върху техните лични нужди и особености.

Скорпион

Тази сряда ще бъде много натоварена. Имате избор как точно да подредите деня, но със сигурност от вас ще се изисква повишена активност. Не се колебайте да включите половинката си в някои от дейностите.

Стрелец

Денят ще ви зарадва с приятна равносметка и признание за усилията, които сте направили през годината. Вашата задача е да не карате другите да се чувстват по-малко значими, въпреки заслугите ви.

Козирог

Денят ще ви върне приятен спомен. Ако се колебаете дали да се обадите на стар познат – не се двоумете. Радостта ще е взаимна и обещава приятна и незабравима среща.

2-те зодии, които мъжете помнят цял живот

Хората идват в живота ни, постояват - някои за мъничко, други за повече, а накрая винаги си тръгват... до деня, в който не откриеш то...

Водолей

Тази сряда смело може да изказвате мислите си, но с едно уточнение – нека това бъдат само положителните от тях. Не се притеснявайте да споделите чувствата, които изпитвате към даден човек.

Риби

Денят ще бъде противоречив, но от вас зависи на кои от емоциите ще дадете предимство. Има толкова хубави неща в живота ви, заслужава си да им обърнете повече внимание.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com