Дневен хороскоп за 21 октомври

15832
Дневен хороскоп за 21 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

Този петък ще ви се усмихне въпреки мрачната есен и ниските температури. Каквото и да е времето навън у вас е лято. Опитайте се да запазите тази температура възможно най-дълго време.

Телец

Колкото и да не ви се иска работната седмица свърши. Ако има някой, когото искате да видите и в почивните дни просто му го кажете. Сам няма как да се досети

Близнаци

Този петък може да ви се стори безкраен, но той не е. Стегнете се и не позволявайте на мързела да провали добрият резултат от предните дни. Ще имате цяла вечер на разположение, за да правите каквото искате.

Рак

Петък ще е благосклонен към вас. Някои от работните ви задължения ще отпаднат, но това не означава, че може да си тръгнете и по-рано. Ще е прекалено. Ако имате намерение да излизате - направете си резервация.

Лъв

Петък ще ви срещне с интересни хора. Възможно е да направите уговорка за вечерта или почивните дни, но има риск да забравите за предишната такава. Внимавайте да не пренебрегнете някого.

Дева

Напрежението няма да ви донесе нищо добро. От вас се иска да сте максимално спокойни. В противен случай може да създадете напрежение, а то не е нужно никому.

Везни

Красотата в деня ви ще дойде от самите вас. Никой не може по-добре от вас да го направи. Бъдете толерантни към останалите и поемете тази роля изцяло.

Скорпион

Дневен хороскоп за 17 октомври

Овен Този понеделник изведете на преден план физическото си състояние. Ако сутринта не се чувствате добре най-добре останете у дома. Н...

Лесно е да се дават съвети, но вие също трябва да положите усилия. Не мислете за последиците, а бъдете спонтанни. Това е толкова освобождаващо.

Стрелец

Петък ще ви подари продължителна комуникация с приятни хора. Не забравяйте да им кажете и покажете, колко ви е приятно с тях, за да установите по-устойчиви отношения с тях.

Козирог

Този петък ще ви подари повече свобода, от колкото сте очаквали. Намерете най-градивния начин, по който да я използвате. Вечерта прекарайте с любим човек.

Седмичен хороскоп за 17-23 октомври

Овен През тази седмица се обличайте топло и се пазете от настинки, за да не преминат в по-сериозни заболявания. Звездите препоръчват н...

Водолей

Петък ще ви донесе доста загадки за разрешаване. Може да предполагате различни варианти, но не бързайте с изводите, особено ако са намесени действията на друг човек.

Риби

Петък ще ви завари със смесени чувства. Напълно способни сте да си ги подредите. Повече приземеност и по-малко параноя няма да ви навредят.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com