Дневен хороскоп за 26 декември

10333
Дневен хороскоп за 26 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

На втория ден от Коледа най-щастливи ще бъдат онези от вас, които не само четат редовете, но и между тях. Особено ако го правят грамотно и без грешки.

Телец

През този ден не мислете за финансовите въпроси, те винаги ще стоят по един или друг начин във всекидневието. Днес важните неща са други. Вслушайте се в думите на близките ви.

Близнаци

Днес успешен ден ще имат онези от вас, които имат най-добре развита фантазия. Всичко може да бъде погледнато от повече от едни ъгъл. Излезе от своята гледна точка.

Рак

Денят може да ви се стори странен. За да не бъдете прекалено учудени бъдете отворени за това да се опитате да приемете новото. То ще бъде много около вас.

Лъв

Денят може да ви донесе някои неудобства, особено ако сте прекалили с алкохола. Много течности и полезна храна ще ви вдигнат на крака, но не бързайте да продължавате с напитките в първия момент, в който се почувствате по-добре.

Дева

Днес няма да има невъзможни неща за вас. Особено ако преместите взора си от самите себе си върху въпросите, които вълнуват онези около вас. Денят обещава да бъде много продуктивен.

Везни

Днес ще изпитате силно желание да не сте като останалите. Защо пък не? Може да откриете своя роля, която просто не сте проявявали до момента.

Скорпион

Днес някой ще се опита подложи търпението ви на изпитание. Не се подавайте на манипулацията особено ако сте се събрали с роднини. Все пак празниците не са чак толкова често през годината.

Стрелец

Плановете ви днес може да претърпят някои промени. Това обаче няма да провали деня, а ще го направи още по-интересен и продуктивен. Очаква ви много забавление и смях.

Козирог

През този ден ще ви се наложи да направите компромис. От това, до голяма степен, зависи семейното ви щастие през цялата година, така че стиснете зъби.

Чудите се какъв подарък да изберете? Посъветвайте се със зодиака

Ако все още не сте приготвили коледните подаръци за любимите си хора, имате още малко време да го направите. И да ви спестим колебаният...

Водолей

Днес наблегнете на съзидателното. Каквото и да е то, само и само правете нещо, което ви доставя удоволствие и има резултат. Може да направите празнични картички за близките ви.

Риби

Денят ще бъде прекалено активен като за празник. Помислете какво от всичко може да отложите, все пак е почивен ден. Някои от близките ви може да останат недоволни от недостатъчното внимание, което им отделяте.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com