Дневен хороскоп за 29 януари

14868
Дневен хороскоп за 29 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес, а и по принцип, не приемайте съвети от трети лица за личния ви живот. Опитайте се да проявите търпимост към претенциите на партньора си. Все пак вие двамата сте най-важни и компромисите са част от връзката.

Телец

Денят предполага да дадете отговори на някои въпроси относно връзката ви. Може би вече някои неща са по навик. Всичко зависи от намеренията ви. Нормално е да има охлаждане на чувствата ви, но страст ли искате или развитие на връзката.

Близнаци

Днес е добре да се замислите кой ви е истински приятел и кой не. Нека половинката ви бъде на преден план. Имате нужда от повече време само за вас двамата. Говорете и обсъждайте проблемите си, но без да задълбавате, а със желание за движение напред.

Рак

Този ден бъдете максимално толерантни към половинката ви. Прекалената математика във връзката никога не е водила до нещо добро, особено когато става въпрос за неща, които е трудно да бъдат измерени реално.

Лъв

Тази неделя може да бъде разкрита ваша тайна. Най-добре бъдете искрени в обяснението си, тъй като ситуацията и без това е разклатила доверието помежду ви.

Дева

Днес е възможно да се почувствате малко самотни. Любимият е на друга вълна и не му се сърдете, че не откликва веднага на нуждите ви. Освен това вие изказали ли сте точната причина за състоянието ви. Не забравяйте, че хората не могат да чета мислите на другите.

Везни

Днес партньорът ви ще има нужда от подкрепа и увереност. Важното е да не се престаравате, за да не се обърне тази енергия срещу вас. Омилостивете човека отсреща с малък подарък или любимата му храна.

Скорпион

Най-важната ви задача днес е да не давате празни обещания. Хубаво е преди това да си помислите в състояние ли сте да изпълните това, което сте казали. От друга страна какво налага подобни жертви.

Стрелец

Днес най-добре оставете активността на някой друг. Във връзката ви има проблем, а общите въпроси се решават от двама. В противен случай може да се почувствате изключени от играта, но по ваше собствено желание. Не усложнявайте ситуацията.

Козирог

Астролог, предсказал трагедията в Хитрино, вещае друг катаклизъм

Още в края на октомври астрологът Филип Филипов плогнозира, че през Североизточна България преминава една от астро линииte на разрушени...

През този ден не се срамувайте от чувствата си. Но как да е сигурен човекът ако не сте по-конкретни и настойчиви. Не използвайте телефон или друг отдалечен начин на комуникация. Назначете среща и говорете очи в очи.

Водолей

През този ден не забравяйте за свободата – своята, но и на другите. Натискът води до самоотбрана и още по-яростна защита на личните убеждения, така че едва ли ще постигнете нещо с подобна тактика.

Риби

Необходимостта от промяна е крещяща и го знаете много добре, колкото и да бягате от тази истина.. За целта обаче трябва да се отървете от страха от новото. За да срещнете някого е необходимо да излезете, да говорите, да давате от себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com