Дневен хороскоп за 5 юли

24240
Дневен хороскоп за 5 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не взимайте нищо, което не е ваше. Дори да ви го подаряват, намерете начин да откажете или да се реванширате възможно най-бързо.

Телец

Днес в живота ви ще се появи нещо красиво. Не си задавайте въпроса дали го заслужавате, а взимайте и бягайте. И не забравяйте да го държите много, много здраво!

Близнаци

Най-важното ви качество днес ще бъде откровеността ви. Ще бъдете търсени за съвет. Изкажете си мнението, но навлизайте в прекалени обяснения.

Рак

През този ден не обвинявайте другите за грешките си. Не се съдете и себе си прекалено сурово. Спрели сте се навреме и сте си спестили достатъчно главоболия.

Лъв

Може да сте сигурни, че партньорът ви напълно ви разбира. Споделете с него или нея притесненията си. Обсъдете всичко, което ви вълнува, за да не се връщате повече на темата.

Дева

Днес ви очаква обаждане от ваш стар приятел. Ще ви стане мило, че са се сетили за вас. Непременно се уговорете да се видите през почивните дни, не отлагайте за по-късно във времето.

Везни

Ако сегашното положение ви се струва нетърпимо, като начало заминете за няколко дни сами и надалеч, за да може да се освободите от обстановката и да прочистите главата си.

С коя зодия ще правите най-горещ секс

Всяка от нас иска да намери партньор, с когото да изпитва невероятно удоволствие в леглото и да достига до вълнуващи оргазми. Астрологи...

Скорпион

Сега трябва да гледате по-свежо на нещата. От притеснения и тревоги ситуацията няма да се промени към по-добро. Стегнете се и потърсете разумно решение, но не стойте на едно място.

Стрелец

Денят е подходящ за планиране на пътешествие. Много е важно да си дадете сметка, че чудесно бихте се чувствали и сами, така че не се тревожете за компанията.

Козирог

Седмичен хороскоп за 3-10 юли

Овен Още в първия ден на новата седмица се убедете, че сте разгледали всички подробности и началото на седмицата е подходящо време за ...

Денят обещава да ви поднесе важна истина. Голяма част от живота ви ще се подреди след научаването на информацията, а много от притесненията ви ще изчезнат.

Водолей

Днес се опитайте да сте по-близо до семейството си. Ще имат нужда от вас и от помощта ви. Ако се налага откажете покана за излизане, за да може да сте полезни у дома.

Риби

Колкото и да не ви се вярва най-доброто решение се намира във вас самите. Ако може направете така, че да заминете по-бързо далеч от града и да обмислите на спокойствие идеите си за нов живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com