Дневен хороскоп за 6 април

24844
Дневен хороскоп за 6 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък не се облягайте удобно на интуицията си. Най-вероятно ще я объркате със силното желание да се случи точно това, което искате. Действителността, обаче е друга и ако не си отворите очите може да ви удари като с мокър парцал.

Телец

Този четвъртък ще ви изненада приятно появата изненадващата сума, която ще получите.  Все пак се опитайте да маскирате радостта от меркантилното събитие. Освен това бъдете щедри-  почерпете!

Близнаци

Този четвъртък ще премине предимно в разговори, за това не забравяйте зарядното на телефона си. Подбирайте внимателно думите си и не разкривайте намеренията си. Проведете разговора така, че вие да черпите информацията.

Рак

Този четвъртък ще ви подари приятни емоции. Не се пазете от емоциите, които ще ви залеят, те не винаги целят да ни наранят или ограбят. Опитайте се да видите положителното във взаимността.

Лъв

Този четвъртък ще ви е необходима повече умереност от обикновено. Бъдете тихи и мълчаливи. Потискайте порива си да изразите прекалено крайно мнение или оценка. Когато настъпи момента за това  - ще ви поканят. Сега е момент за въздържание.

Дева

Този четвъртък ще ви поднесе подарък. Така чаканото вдъхновение за ново начало най-сетне ще се появи. Може да се забравите в работния ден и да го продължите у дома.

Везни

Днес ще е добре да опресните знанията си по темата, в която работите. Не се срамувайте да признаете, че сте забравили нещо, напълно нормално е. Но не пропускайте времето да изтича без да наваксате наученото.

Какво мрази в секса всяка от 12-те зодии

Мъжете са интересни личности с най-разнообразни фантазии и предпочитания. Но има и неща, които мразят, но не си признават. Вижте кои са...

Скорпион

Този четвъртък е подходящ ден за избор за подарък – за себе си, за любимия човек, за вас двамата. Може би ще си помислите, че няма повод, но вечерта ще се сетите, че сте забравили да отпразнувате нещо важно.

Стрелец

Този четвъртък ще бъдете изцяло потопени в работата си, като ще вложите много усилия и време. Не се съмнявайте, че усилията ви ще бъдат възнаградени. Може би не още същия ден, но съвсем скоро.

Козирог

2-те зодии, които са алергични към сериозните връзки

Моногамията не е силната им страна. Не обичат да се чувстват "вързани" за някого, предпочитат свободата и правото си на избор. За брак ...

Това е ден за козметични процедури. Обърнете внимание на външния си вид. Време е да започнете да се подготвяте за идващата пролет и лято. Раздвижете се сутрин с гимнастика и забравете за асансьора, резултатът скоро ще ви изненада приятно.

Водолей

Днес не се вглеждайте във всяка невидима бръчица или прашинка по себе си. Щом очите ви светят и на душата ви е мирно, значи сте красиви. Очаква ви приятно запознанство, лек флирт, който може да премине в нещо повече.

Риби

Трудно е да се каже, какво точно ще ви се случи днес, но със сигурност много ще ви изненада. Оставете се на емоциите, които ще предизвика събитието у вас. После ще имате време да го премисляте.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...