Дневен хороскоп за 6 март

18253
Дневен хороскоп за 6 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник е време за действие за реализиране на идеите, които са чакали доста дълго време. Опитайте се да извлечете максимална полза от деня,а той ще ви я предложи в големи дози.

Телец

Този вторник бъдете усмихнати. Нека първата ви задача днес бъде да покажете своя чар и дипломатически способности. Само така ще постигнете целта си.

Близнаци

Този вторник направете всичко възможно, за да покажете такт и търпение в общуването с колегите. Командировките, които ще имате сега ще бъдат успешни. Съдбата ще ви предложи да поемете умерен риск.

Рак

Този вторник не е нужно да обсъждате много сериозно въпроси, свързани с бизнеса, освен с близки и надеждни партньори. Философското разбиране за живота и спокойствието във всички ситуации, които се случват, ще ви позволят да постигнете блестящи резултати.

Лъв

ЛЮБОВЕН хороскоп за 5-9 март

Овен Любовната връзка, започнала с огнени страсти, в момента ви кара да се чувствате несигурни. Налага се да върнете лентата назад и ...

Този вторник не пренебрегвайте интересите на близките ви хора ако те влязат в конфликт с вашите. Има въпроси, които е добре да се решават в обща полза.

Дева

Този вторник интелектът ви в едно със силите, ще могат да реализират творческите ви проекти, които ще привлекат вниманието на други участници. Това вероятно ще доведе и до разрастване на бизнеса ви.

Везни

Този вторник си оставете няколко варианта за действие ако се провали ваше пътуване в половинката ви. Възможно е промените да настъпят в последния момент.

Седмичен хороскоп за 5-11 март

Овен През тази седмица ще ви е необходима повече сигурност в самите ас. Това ще е важно, за да знаете дали и как да продължите занапре...

Скорпион

Днес очаквайте добро развитие на нещата, свързани с отношенията с чуждестранни партньори. Имате шанс за разрастване на бизнеса. Може да разчитате на обещаващи оферти и успешни преговори.

Стрелец

Този вторник е походящ за поддържане и укрепване на вашите собствени позиции във фирмата и сред партньорите. Бъдете по-упорити при желанието за установяването на вашите условия.

Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен Всички знаем колко непостоянна може да бъде една жена в желанията си. През този уикенд е добре да променяте идеите и намеренията...

През този ден всичко, което спомага за личното ви развитие ще е е изключително резултатно. Сега започва решителен период от вашата кариера.

Водолей

Този вторник ще имате шанс да направите много, за да затвърдите авторитета си. В работата има вероятност за заемането на по-висока позиция.

Риби

Този вторник ще се разсеят ваши сериозни съмнения, свързани с партньора ви. На работното място са възможни обещаващи предложения и получаване на допълнителен доход.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com