Дневен хороскоп за 6 септември

23682
Дневен хороскоп за 6 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не се претоварвайте. Така само ще си навредите психически, а и физически. Отделете най-важното и се заемете само с него.

Телец

През този ден ще ви хрумват гениални идеи. Някои от тях ще са изпреварили времето си. Не бъдете скептични към мислите си, а ги запишете внимателно.

Близнаци

През този ден е добре да се заемете с нереализираните ви планове. Не пропускайте момента да се запишете за курса да повишаване на квалификацията ви, който планирате отдавна.

Рак

През този ден отстоявайте позицията си докрай. Това може да ви коства развалянето на отношенията с близък човек, но има въпроси, за които не може да отстъпите.

Лъв

Така ще ядосате най-много всяка зодия

Сигурно ви се е случвало да кажете на приятелка нещо, което според вас е напълно невинно, но тя моментално се ядосва или обижда. Хорат...

Бързината може да се окаже най-големият ви враг днес. Бъдете сигурни, че ще имате време за всичко, но от припряност може да допуснете сериозни грешки.

Дева

Не винаги може да получим вниманието, което искаме. Опитайте се да разберете, че хората имат и други задачи, както и вие самите. Заемете се с нещо странично и бързо ще забравите.

Везни

През този ден ще имате възможността сами да избирате пътя си. Не се лишавайте от шанса да действате. Ако пропуснете момента, ще съжалявате, че не сте могли да се възползвате.

Седмичен хороскоп за 3-9 септември

Овен През тази седмица ще преминете на нова вълна. Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани. Сега е моме...

Скорпион

През този ден ви предстоят сложни преговори. Не се отказвайте от тях. Ще трябва да положите максимални усилия, за да разберете всичко, но резултатът ще си заслужава.

Стрелец

През този ден ще може да се отпуснете малко и да намалите работното темпо. Уговорете се с приятели за излизане вечерта. Очаква ви голяма веселба!

Козирог

Месечен хороскоп за септември 2017 г.

Овен Началото на септември ще дари с много късмет представителите на знака Овен. Сега е моментът да действате по въпроси, свързани с п...

Увереност днес няма да ви липсва и това ще даде отражение на делата ви. Ще напредвате бързо и затова не се ограничавайте само с постигнатото до обяд. Имате шанс да наваксате работа с дни напред.

Водолей

През този ден не се целете прекалено високо. По-добре са останете с това, което имате, отколкото с нищо. И за останалото ще дойде време –бъдете сигурни.

Риби

Енергията ви днес ще е в повече, така че помислете как бихте могли да я използвате. Много е важно да действате и да не оставате без работа или движение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com