Дневен хороскоп за 7 февруари

17030
Дневен хороскоп за 7 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда най-добре запазете мнението си и не споделяйте твърде крайни мисли. Ако мислите, че това, което ви хрумва е много важно, може да го запишете и да изчакате да го споделите в по-подходящ момент.

Телец

Тази сряда не поемайте чужди задължения, не се колебайте да откажете, който и да ви помоли. Егоизмът сега ще е здравословен и дори животоспасяващ за вас. Не се претоварвайте и насилвайте за нищо.

Близнаци

Тази сряда бъдете предпазливи. Не предприемайте пътуване или отложете вече планирано такова. Някой може да се опита да ви заблуди или въвлече в съмнително начинание. Употребата на алкохол ви е противопоказна. Внимавайте и с приема на лекарства.

Рак

Тази сряда бъдете по-търпеливи към себе си. Изпитвате противоречиви чувства. В такива моменти е най-добре да се изчака преди да се предприемат, каквито и да било решаващи действия.

Лъв 

Седмичен хороскоп за 5-11 февруари

Овен През тази седмица бъдете по-активни в личните ви отношения. В първите дни от периода са възможни не много приятни изненади в това...

Тази сряда ви очакват приятни промени в офиса. Натоварването ви ще се намали, така че ще имате повече време да започнете да реализирате някои от проектите, които сте планирали по-рано, но не сте имали време за тях.

Дева

Тази сряда се опитай да намерите време за всички онези мънички и приятни неща, за които по принцип не ви стига времето. Не забравяйте да полеете цветята и да се уговорите с приятели за вечерта.

Везни

Тази сряда ще имате пълна свобода на действие в служебна сфера. Не се страхувайте да експериментирате. Единственото условие е начинанието да бъде съпроводено с нужната доза дисциплина.

Уикенд ЛЮБОВЕН хороскоп

Този уикенд ще бъде много страстен за повечето зодии в хороскопа. Какво друго ще се случи в интимните и любовните отношения на зодиите,...

Скорпион  

Тази сряда намерете време да разпуснете. В този ден няма да ви се занимава със сериозни неща, което е напълно разбираемо предвид времето навън. Вечерта обещава приятни романтични преживявания и постигането на ваши лични цели.

Стрелец

Тази сряда подбирайте внимателно думите си особено сред близки хора. Казаното от вас днес може да ви навреди в бъдеще. Не споделяйте идеите и плановете си. Имайте предвид, че денят може да замъгли трезвата ви преценка.

Козирог

4-те зодии, които никога не приемат изневярата

Изневярата е може би едно от силните и разтърсващи събития в живота, което може да ни промени кардинално. Болкaта и разочарованието не ...

Тази сряда ще бъде приятен дена за вас, в който да прекарате часове в сладки приказки с приятели или любимия човек. Какво по-хубаво от това! Не се претоварвайте физически и най-добре отложете фитнеса или друг вид подобно натоварване за друг ден.

Водолей

За да не ви накарат външни обстоятелства да претърпите загуби, най-добре помислете от какво бихте се лишили по свое желание. Компромис трябва да има и най-добре да го направите вие самите.

Риби

Тази сряда стъпете здраво на земята. Витаенето в облаците ще ви е напълно противопоказно. Мечтите ви нека останат в застой за по-подходящи времена. Използвайте всеки момент, за да се забавлявате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com