Дневен хороскоп за 7 юли

9075
Дневен хороскоп за 7 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за пълен релакс, не си поставяйте препятствия за преодоляване. Още в началото ще разберете, че това съвсем не е по физическото ви настроение. Посветете се на книгите.

Телец

Денят ще ви завари неподготвени за това, което ви е приготвил. Може да се бунтувате колкото си искате, но каквото трябва да се случи - ще се случи.

Близнаци

Тази събота ще трябва да се справите с някои задължения. Ако вложите повече творчество, както вие си знаете, ще видите, че изобщо не е толкова тази дейност, от която бягате толкова дълго.

Рак

Тази събота бъдете самото търпение и посрещайте всичко с усмивка. Много по-лесно ще ви бъде да се впуснете в всеобщата еуфория, вместо да вървите срещу всички - поне днес.

Лъв

Любовен хороскоп за 7-8 юли

Овен През този уикенд ще трябва да стимулирате любовния си живот. В неделя може да откриете романтиката при най-невероятни и странни ...

Днес ще получите обаждане от ваш приятел. Бъдете напълно искрени с него. Не бавете срещата. Не бягайте от меланхолията на спомените, съвсем бързо ще се смени с радостта от срещата ви.

Дева

Денят ще представи в нова светлина ваш приятел. Може да бъдете изненадани, но не бързайте да съдите. Всеки си има своите недостатъци, както и причините да ги крие.

Везни

Днешният ден може да ви изненада с много изисквания, насочени към вас. Дали не сте давали прекалено много съвети? Следващият път бъдете по-малко претенциозни към останалите.

Зодиите, които ще се сгодят през юли

Едно от най-естествените неща за една връзка, която се развива добре, е бракът. Да се свържеш за цял живот с човека, когото обичаш е пр...

Скорпион

Изкуството е това, което ще ви извади от лошото настроение днес. Не се подавайте на разрушителни мисли, защото те ще се обърнат първо към вас. Пожелайте всичко най-хубаво и на онези, които не харесвате.

Стрелец

Тази събота може да си пожелаете немислимото. Дали ще се изпълни или не е толкова важно. Важното е да сте на гребена на вълната. Вечерта не си уговаряйте ангажименти, тъй като може изненадващо да ви поканя на парти.

Козирог

Седмичен хороскоп за 2-8 юли

Овен През тази седмица е добре да обърнете повече внимание на финансовото си положение. Вашата грешка може да доведе до объркване, кое...

Денят може да ви предложи ново занимание, към което да подходите с цялото си сърце. Направо започвайте да мислите как ще разпределите времето си, за да успеете да му обърнете повече внимание.

Водолей

За да се справите със ситуацията трябва да признаете пред себе си как точно изглеждат нещата. В противен случай ще се въртите в собствената си фантазия и ще ви е трудно да намерите правилния изход.

Риби

Денят ще ви изненада с приятно посещение от страна на ваш роднина. Не се притеснявайте дали у вас е подредено. Бъдете естествени и открити към човека. Това е най-важното.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com