Дневен хороскоп за 8 май

12126
Дневен хороскоп за 8 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник изисква от вас пълен релакс. Поредицата почивни дни е към края си така че днес имате пълното право да не правите нищо. Остава да го обясните и на половинката си.

Телец

Сега не е момент за съжаления и връщане в миналото. Подобни мисли само ще ви разконцентрират на прага на важен момент в живота ви. Останете в настоящето.

Близнаци

Понякога не е добре да се мисли прекалено много. Опитайте се да бъдете по-лежерни. Нещата така или иначе се случват и често прекаленото им обмисляне само ни натоварва допълнително.

Рак

Това е ден за разходки с приятели и много удоволствия. Направете така, че да запълните деня си максимално с движение и общуване. Скоро ще ги търсите, но няма да имате тази възможност.

Лъв

Този ден ви е даден, за да направите своето признание. Вие може да си мислите, че сте се доказали пред любимия ви човек, но едно опресняване на информацията няма да навреди – напротив.

Дева

Най-трудното вече е зад гърба ви и няма препятствие, което днес за ви затрудни. Отпуснете се е дишайте свободно. Страхът е във вашата глава и никъде другаде.

Везни

От много мислене сами забавяте настъпването на щастието, което чука на вратата. Опитайте се да оставите предразсъдъците и страховете си на заден план и имайте повече доверие на човека, който ви обича.

4-мата професионални свалячи на зодиака

Стойте отстрани и просто наблюдавайте магията им. Могат да ви заслепят с усмивка или със секси намигване. Каквото и да направят, омайва...

Скорпион

Много е важно да видите колко много неща имате. Те наистина са повече, отколкото другите притежават. Спрете се за момент и благодарете за наличното. Допълнителното спокойно може да почака.

Стрелец

Колкото и невероятно да ви се струва повечето хора са искрени с вас. Ако престанете да търсите под вола теле животът ще се улесни съществено. Не отказвайте обаче да поемате отговорност.

Козирог

Изненадващи нови открития за всяка зодия, които не сте подозирали

Звездите споделят няколко нови интересни факта за всяка зодия, които не сме чували до този момент. Ако искате да опознаете някого, тряб...

Колкото и сложен да ви се струва даден проблем за него винаги има решение. Не се фокусирайте върху сложността, а върху намирането на изход. Ако сте уморени спрете и решението ще дойде само.

Водолей

От много приказки се губи същината на нещата. Има моменти, в които е добре да се оставим на усещанията си. Този понеделник е точно такъв ден. Ще се изненадате колко информация ще получите.

Риби

Да бъдеш себе си изисква смелост. Напоследък правите успешни опити. Колкото и да ви е трудно не прекъсвайте процеса. Ще излезете от него като преродени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com