Доколко е важен сексът в една връзка

15918
Доколко е важен сексът в една връзка
За дамите, живеещи на Западното крайбрежие - много

Жените в Санта Моника, Западен Холивуд и Сан Франциско отдават най-голямо значение на секса за добрата връзка, съобщават местни медии, цитирани от БГНЕС.

За целите на изследването, осъществено от сайта за запознанства Chemistry.com, 10 милиона необвързани американци били попитани доколко ценят секса във връзката. Трите града с най-много жени, които са напълно съгласни, че сексът е основна част от връзката, се намират на Западното крайбрежие.

Мъжете на 30 г. са най-смели в секса

Сексуалните фантазии на мъжете достигат своя пик на 30-годишна възраст, показва ново проучване. Достигнат ли 30 години, представителит...

Следват Скотсдейл, Сиатъл и Портланд. Ню Йорк е на седмо място, а Баулдър, Оукланд и Пасадена допълват топ десет. Предишно изследване, осъществено миналата година, показа, че жените ценят секса повече дори и от мъжете.

В рамките на изследването на Chemistry.com били интервюирани и представители на силния пол и се оказало, че в град Лубок, щата Тексас, разположен в западната част на САЩ, мъжете оценяват най-малко секса за условие за добрата връзка. Причината за това е, че в този град те са традиционалисти, предпазливи и методични.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно