Ето как ОБИЧАТ различните зодии (I част)

13278
Ето как ОБИЧАТ различните зодии  (I част)
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност знаете за петте езика на любовта – думи, грижа, получаване на подаръци, качествено време и физическо докосване - въведени от брачния консултант и автор д-р Гари Чапман в едноименната му книга от 1992 г.: 5-те любовни езика. И ако не живеете под скала, вие също знаете вашия зодиакален знак - и вашия изгряващ и лунен знак също! Четете своя хороскоп (и хороскопа на bae’s) и използвате астрологични приложения, за да разберете по-добре себе си и близките си. Езиците на любовта, съчетани със зодията ви, могат да ви помогнат да подобрите изцяло връзките в живота си. Ето как обича всяка зодия:

Овен – Окуражаващи думи

Вие сте война на зодиака. Искате да спечелите! А вашият идеален партньор е вашата лична мажоретка, демонстрираща подкрепа, независимо колко дива, фалшива или луда е идеята. Вие оценявате положителните утвърждения, телефонни обаждания за лека нощ и писма от не толкова тайни почитатели.

Как да се сдобрите с любимия според зодията му

Споровете между влюбените показват, че връзката им е жива и двамата трябва да вложат усилия, ако желаят да я съхранят.  Астрология...

Телец  - Физическо докосване с малко грижа

Като заземен земен знак няма нищо по-важно за вас от това да бъдете с близките си. Блаженство за вас е ден на дивана, сгушени в плюшено одеяло с маратон на любимия ви сериал, докато ровите в поредната чиния чипс. Нуждаете се от някой, който би бил също толкова мързелив с вас.

Близнаци – Окуражаващи думи и качествено време

Нека си признаем: Никога не спирате да говорите. Ето защо лесно се привързвате към всеки, който не само може да ги понесе, но и успява да се включи в постоянното прескачане от тема в тема. Искате вашите мнения да бъдат утвърдени и разширени, но обичате и емоцията, която един добър спор може да ви донесе.

Рак – Качествено време

Най-любящите зодии

Желанието да обичаме и да бъдем обичани е една от основните човешки потребности. Всеки човек е дарен със способността не само да д...

Всичко, което искате, е да бъдете сред вашите специални хора. Вашият идеален партньор е този, който да ви придружава през всички житейски етапи, както и да държи ръката ви през трудните времена. Вашето мото е: ще бъда винаги до теб, каквото и да се случва. И искате точно това от хората до себе си.

Лъв – Физическо докосване и получаване на подаръци

Обичате светлината на прожекторите, ето защо физическото докосване и вниманието от страна на любимите ви хора е нещото, което ви кара да се чувствате обичани. Освен това нямате нищо против да бъдете обсипани с подаръци и отличия (и да ги давате в замяна)!

Дева – Грижа

Вие сте изключително надеждни и осигурявате сигурност на хората около себе си. Вашият език на любовта е грижата и нищо не ви кара да се чувствате обичани така, както грижа, проявена от любимите ви хора. В същото време, близките ви се чувстват толкова добре с вас, че често ви вписват в контактите си за спешни случаи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com