Ето как ще се отрази ретроградният Плутон на зодиите

5571
Ето как ще се отрази ретроградният Плутон на зодиите
Снимка: Pexels

Трансформиращата и вълнуваща планета Плутон ще започне своето ретроградно пътуване в Козирог на 27 април. Тази планетарна лунна разходка ще продължи до 6 октомври. През това време е добре да вземете решения, които ще ви помогнат да растете. Добрата новина е, че ще си позволите да разберете действията си на дълбоко ниво, което ще ви даде различна перспектива за това как взаимодействате с другите и да се отнасяте към себе си.

Ето как ще се отрази ретроградния Плутон на всяка зодия:

Овен

Бивша професионална възможност ще се появи отново в живота ви, което ви кара да нетърпеливо да продължите проекта. Внимавайте, може да не получите ролята, която желаете или да не бъдете оценени по най-добрия начин. Бъдете предупредени: Поемането на такива работни въпроси ще обърка посоката на вашите цели.

Телец

Приемането на детска мечта (която отдавна е била цел) или провеждането на уроци по тема, за която винаги сте искали да научите, ще повиши духа ви на следващото ниво. Светът сега ще бъде вашата сцена и площадка за безкрайна мъдрост, докато утолявате жаждата си за знание.

Близнаци

Напоследък сте във вихъра си, но сега правите крачка назад и обръщате внимание на ефекта, който имате върху другите. Това ще изисква от вас да преоцените думите, които използвате, когато се изправяте пред други хора и се обръщате към тях, тъй като забелязвате и разбирате, че има по-добри начини да изразите себе си. 

Рак

Както знаете, връзките отнемат много работа. За съжаление, борбата за власт, която изпитвате с партньора си, не помага на интимните ви връзки да се движат напред с лекота. Преди да си позволите да участвате в спор, опитайте се да намерите балансиран и разумен начин да разберете нуждите на партньора си, за да осигурите спокойствие.

Лъв

Учени искат Плутон отново да бъде окачествена като планета

Може би от малки знаете, че Плутон е последната планета от Слънчевата система, но от няколко години насам небесното тяло изпадна от лис...

Драмата с колегите никога не спира, тъй като те постоянно се нуждаят от помощ, когато вземат решения и изработват проекти в офиса. Преди да си препишат заслугите за вашите идеи, уверете се, че вашето име и усилия са известни на всички, с които работите - особено на шефа ви.

Дева

Ако искате да развиете своята креативност и да създавате изкуство, което да ви кара да се гордеете със себе си, сега е вашето време. Отдаването на някакво хоби или изкуство ще бъде по-лесно от преди, тъй като сега имате много време и свобода да се захванете с детайлите, а не само с основните неща.

Везни

Животът ви е всичко друго, но не и скучен през този период. Сега вие разбирате как да управлявате енергиите, които чувствате, за да изчистите вибрацията си, преди тя да достигне висок максимум. Това ще ви позволи да поправите отношенията с членовете на вашето семейство и да продължите напред с тях.

500-метрови кули от лед обсаждат Плутон

С още нови открития ни радват снимките от космическата сонда „Ню Хърайзънс“, която премина край Плутон през юли 2015 г. Дан...

Скорпион

Вместо да се самоутвърждавате с големи и смели думи, позволете на другите да имат шанс да разкрият чувствата си. Това ще помогне за изкореняване на всички продължителни неразбирателства и настроения, които съществуват между двамата. Откритият начин за общуване и изразяване на себе си ще създаде разбиране и хармония.

Стрелец

Въпросите свързани с парите създават проблеми в живота ви. Това е достатъчно добра  причина да си уговорите среща във вашата банка със съветник, който може да ви даде опции как да направите подходящ план за спестявания и бюджет. Добрата новина е, че скоро ще имате много спестявания.

Козирог

Под повърхността на Плутон има океан

Следите от геоложка активност, открити на повърхността на Плутон от сондата New Horizons, все повече говорят за това, че под неговата...

Не сте човек, с когото някой иска да се забърка, тъй като изисквате контрол и власт над другите. Опитайте да разхлабите малко юздите и да се успокоите. Това ще ви позволи да се свържете със себе си.

Водолей

Излекуването на травма от миналото е процес, който трае цял живот. Космосът обаче ви помага да смачкате някои от страховете си и ви позволява да осъзнаете, че сте по-силни от всеки от тях. Докато сте готови и отворени да гледате честно на нещата, можете да придобиете по-добро разбиране за себе си.

Риби

Обичате приятелите си. Но понякога те могат да бъдат малко натрапчиви. И напоследък те много контролират или натоварват живота ви. Те ще направят крачка назад през следващите няколко месеца, за да може да се справите с напрежението помежду ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com