Ето как зодиите използват виртуалната комуникация в 21 век

8405
Ето как зодиите използват виртуалната комуникация в 21 век
Снимка: iStock

В 21-ви век всеки човек има профил в поне една социална мрежа.

Нека видим как всяка зодия използва виртуалната комуникация: 

Овен

Това е вашата възможност да покажете на света какво имате и да излъчите себе си - разпространете съобщението си и бъдете чути. Когато общувате с другите, предпочитате лаконична комуникация, която стига до точката. Трябва обаче да внимавате, защото текстът не е нюансиран; онова, което смятате за пряка комуникация, може да бъде разбрано погрешно.

Телец

Нищо не е толкова добро, колкото личната връзка за Телец, тактилен земен знак. За вас Zoom е пътят, тъй като можете да получите поне визуална справка. Освен това Zoom има настройка, която ви позволява да подобрите външния си вид, което е полезно за знак, управляван от Венера (планетата на красотата), защото когато изглеждате по-добре, се чувствате по-добре.

Близнаци

Комуникацията е толкова важна за вас. Вероятно ще бъдете в Skype на компютъра си, ще пишете текстови съобщения с приятел на телефона си и ще управлявате съобщенията си в социалните медии на вашия iPad наведнъж. Откривам, че Близнаците също обичат да говорят по телефона; ще искате да се свързвате за истински разговори възможно най-често.

Рак

От всички знаци вие вероятно сте най-подходящи за тази карантина; в края на краищата вашият знак е всичко за дома. Това е време за готвене, почистване и прекарване на време със семейството си. За виртуална комуникация телефонът и текстът работят добре за вас - всичко, което ви позволява да останете в удобните си дрехи или увити в одеяло, притиснати към вашия домашен любимец.

Лъв

Използвайте това като възможност да изградите онлайн платформа за себе си, за да покажете таланта си. Излъчвайте най-новите си идеи, комедии или изпълнения по IGTV или Facebook. Стартирайте страница в YouTube. Въпреки че можете да бъдете силен лидер по време на Zoom среща, най-вероятно ще използвате социални медии за комуникация. Мислете за Instagram като за едно голямо парти и се свържете с колкото се може повече нови хора.

Дева

Вместо видео или телефон, може да се окажете по-склонни да се облягате на писмена комуникация през това време, като текстове, съобщения или имейл. По този начин можете да докажете какво изпращате и да сте сигурни, че казвате идеалните думи, за да предадете вашите съобщения. Във видеоразговори вие сте наблюдател. Обръщате внимание на фините подсказки, така че този носител работи добре за вас, особено Skype и Zoom.

Везни

Като един от най-социалните знаци на Зодиака, може да пропуснете връзката с хора IRL повече от други. Уговорете се да организирате Zoom партита или разговори в Google. Съберете най-близките си приятели заедно за онлайн събиране и колкото повече, толкова по-весело. Zoom също има тази страхотна функция, където можете да подобрите външния си вид. Това е направено за Везни. Вие се грижите за това как изглеждате.

Пет начина да усъвършенствате комуникацията с партньора си

Имате трудности в комуникацията с вашата половинка? Не се тревожете! Ние сме тук, за да помогнем с тези пет ценни съвета: 1. Идентифиц...

Скорпион

Когато общувате, правите това на три нива наведнъж. Чувате какво се казва, интуитирате какво не се казва и изчислявате какво трябва да се каже, за да повлияе на резултата. Вие сте стратегически в комуникацията си, дори виртуална. По-лесно е да разберете тези фини улики по време на видео разговори, FaceTime, Zoom или Skype разговори. Текстовете винаги са добра отправна точка, но за истински, задълбочени разговори искате да ги преместите онлайн. Помага да видите мимиките на някого, да прочетете езика на тялото му и да се настроите на това, което не се казва.

Стрелец

Това време може да е по-предизвикателно за вас от другите знаци. В края на краищата цените свободата преди всичко и вероятно не обичате ограниченията. Вие също сте човек, който често е в движение. Във вашата виртуална комуникация харесвате простотата на текстовете. Бърза, точна комуникация. Освен това можете да използвате емотикони, когато думите не са достатъчни. Може да се почувствате поразително, ако сте останали по телефона или на разговор в Skype твърде дълго, тъй като вниманието ви може да не продължи. Така че е по-вероятно да имате няколко кратки взаимодействия с различни хора през целия ден. Поддържайте нещата леки и забавни; нищо твърде тежко в момента.

Козирог

6 прости фрази, които мъжете и жените тълкуват различно

Всички знаем, че мъжете и жените са различни. Оттук понякога настават доста недоразумения. Ето пример за 6 прости фрази, които се тълку...

Вие сте първият, който намира начини да останете продуктивни от вкъщи, защото сте задвижвани и не искате нищо да ви спира. Можете лесно да се адаптирате към нови платформи или технологии, защото отделяте време да ги научите. Що се отнася до виртуалната комуникация, вие сте пряк, прям и ясен. Вие сте практичен комуникатор с ограничение във времето, който не иска да прекара цял ден в разговор. Имате какво да правите. Вие сте усвоили изкуството да приключвате, преди разговорът да продължи твърде дълго.

Водолей

Създадени сте за виртуално свързване и вероятно имате добри отношения с технологиите. В крайна сметка, вашият знак е свързан с технологии и иновации. Ако се чувствате изостанали, ще наваксате и ще станете майсторски във виртуалните връзки. Подобно на въздушните знаци Везни и Близнаци, имате нужда да се свързвате с другите и да споделяте идеи. Използвайте социалните медии за своите социални обекти, за да откривате нови онлайн групи или да създавате нови приятели. Що се отнася до съществуващите приятели, вие сте този, който започва да се събира FaceTime или Zoom happy hour. Бихте могли да откриете нови начини да се свържете със стари приятели. Това е част от цялостната експанзия / промяна в живота, която претърпявате, когато Сатурн влиза във вашия знак.

Риби

Ако имате редовни проблеми с технологиите, това може да бъде разочароващо време за вас. Вероятно ще трябва да разчитате на вашия ESP. Вероятно ще се развием до точката, в която общуваме чрез телепатия и вие можете да започнете тенденцията. Използвайте това като възможност да увеличите интуицията си и да развиете духовните си дарби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com