Ето каква е силата на камъните талисмани за всяка зодия

2777
Ето каква е силата на камъните талисмани за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Скъпоценните камъни и минерали могат да украсяват, както и да бъдат амулети и талисмани за повишаване на личната енергия.

Ето как да извлечете максимална полза от тях.

Овен

Още: Топ 4 скъпоценни камъка за управление на гнева през 2024 г

Овните ще подсилят енергията си със следните бижута:

Гранатът ще повиши самочувствието. Аметистът заземява и ви позволява да намерите вътрешен мир. Диамантът символизира твърдост, сила и решителност.

Телец

Изумрудът привлича изобилието и укрепва финансовото благосъстояние. Розовият кварц ще засили чувствеността, емоционалността и ще бъде от полза за връзките. Сапфирът ще ви помогне да вземете решения и ще ви подтикне да постигнете целите си.

Още: Кой е щастливият рожден камък през 2024 г. според нумерологията

Близнаци

Хелиодорът носи празник, добро настроение, облекчава тъгата и е талисман за щастливи връзки. Цитринът повишава оптимизма и енергията и стимулира умствената яснота и подпомага анализа и вземането на решения.

Рак

Лунният камък ще ви помогне да засилите връзката си с емоционалната си страна и да развиете интуицията си. Топаз ще излекува депресия, меланхолия и тъга. Селенитът ще изчисти енергията и ще създаде защитна бариера.

Още: Какъв е талисманът ви по месец на раждане?

Лъв

Рубинът ще изгради самочувствие и ще ви помогне да постигнете целите си. Цитринът ще подкрепи позитивното мислене и ще привлече успех и богатство. Жълтото тигрово око ще даде усещане за стабилност и самочувствие.

Дева

Сапфирът ще ви помогне да вземете решения и ще ви позволи да се съсредоточите върху целите си. Цитринът ще ви направи по-късметлии и по-успешни в практическите начинания..

Още: Топ 4 скъпоценни камъка за привличане на пари според астрологията

Везни

Лапис лазули насърчава искреното изразяване на емоции, повишава дружелюбието и помага при вземането на правилни решения. Розов кварц, хризопраз, малахит са свързани с любовта и емоционалната хармония. Изумрудът привлича изобилието.

Скорпион

Гранатът ще даде възможност на Скорпионите да привлекат успех и да укрепят самочувствието. Черният опал ще ви помогне да разкриете скритите си потенциали и да засилите интуицията си. Черният турмалин ще предпази от негативни емоционални влияния. Рубин ще даде страст и любов.

Още: 4 скъпоценни камъка, които да осветят пътя ви през депресията

Стрелец

Турмалинът поддържа баланс и спокойствие. Синият топаз насърчава проявата на мъдрост. Аметистът ще ви позволи да намерите мир, вътрешна хармония и чистота на мислите.

Козирог

Планински криста ще ви помогне да постигнете успех и признание. Ониксът е добър в ситуации, когато са необходими баланс и сила за преодоляване на препятствията по пътя към целта. Турмалинът ще облекчи страховете, ще укрепи нервната система и ще донесе подкрепа. Обсидианът ще подкрепи имунитета, ще добави самочувствие и ще разкрие интуицията. Гранатът ще обгърне Козирозите в любовно щастие и ще създаде хармония в отношенията.

Водолей

Сапфирът помага за подобряване на любовната сфера на взаимоотношенията. Аквамаринът насърчава правилното вземане на решения и придобиването на вътрешна увереност за Водолея. Цитринът привлича късмет. Турмалинът ще даде на Водолея безстрашие.

Риби

Аметистът ще улесни борбата със зависимостите. Аквамарин, опал, лунен камък - тази троица е добра в хармонизирането на отношенията с партньор или други. Морският опал ще улесни адаптирането към новите условия. Хризолитът помага за подобряване на настроението и премахва лошите мисли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com