Ето какво правят различните зодиакални знаци, за да възстановят връзката си

12808
Ето какво правят различните зодиакални знаци, за да възстановят връзката си
Снимка: Pexels

Някои хора могат да прекъснат връзките си, да си тръгнат и никога да не се обърнат назад, докато други дълго помнят бившите си и мечтаят за втори шанс. Те бързо прощават и нямат нищо против да възстановят старите си отношения. Честно казано, всички зодии в даден момент мислят за възстановяване на връзката, но те показват желанието си по различни начини.

1. Овен

Овенът обикновено взема бързи решения и прекъсва връзките под влияние на импулса. Ако, обаче, по-късно започне да съжалява за раздялата, той ще ви признае, че е постъпил прибързано.

2. Телец

За Телеца е много трудно да се раздели с партньора, но ако го направи, дълго ще страда по старите дни. Ако иска да се върне, той ще припомни стари споделени спомени.

3. Близнаци

Най-вероятно спокойно е оцелял след раздялата и се е потопил стремглаво в нови хобита, дори и през цялото това време да е продължил да мисли за вас. Когато Близнаци искат да се върнат,  започнат да флиртуват активно с вас.

4. Рак

Вероятно Ракът ви е блокирал във всички мрежи, след раздялата, тъй като е било твърде болезнено за него. Ако все още страда за вас, тогава той ще ви отблокира и бавно ще изгради контакт.

5. Лъв

Лъвът е твърде горд, за да се върне. Понякога обаче не иска да се откаже. Той няма да ви помоли да се върнете при него, а ще се опита да ви накара да ревнувате с надеждата, че ще го помолите за втори шанс.

6. Дева

Девата разглежда миналите връзки като възнаграждаващи преживявания, от които могат и трябва да се научат уроци. Тя е склонна да анализира какво се е объркало и как да го поправи. Ако иска да се върне,  тя ще се разхубави и „случайно“ ще се озове на същите места, където сте и вие.

7. Везни

Доста често раздялата завършва с въпроса: "Можем ли да останем приятели?". Ако искат да бъдат отново заедно, те рискуват да бъдат с вас и тестват почвата за евентуално помирение.

4-те зодии, които са с ГРЕШНИЯ партньор

В любовта често разбираме, че сме сгрешили, чак когато вече е късно. Някои зодии си мислят, че са открили човека за себе си, но всъщнос...

8. Скорпион

Скорпионът не се страхува да признае, че иска да върне бившия си партньор - и определено ще намери начин да получи това, което иска. Ще се постарае да изглежда безумно привлекателен и отново да ви плени.

9. Стрелец

Обикновено Стрелецът изглежда напълно спокоен или безразличен - и това обикновено е вярно. Ако иска да ви върне, той ще ви покани на среща и ще извлече подробности за личния ви живот.

10. Козирог

7 неща, които половинката ви не трябва да иска от вас

При една любовна връзка в началото небето е безоблачно, проблемите отсъстват и влюбените се наслаждават на любовта си. С течение на вре...

Козирозите могат да се примирят с раздялата, но това не означава, че няма да се опитат да ви върнат. Най-вероятно той директно ще попита дали има шанс за помирение.

11. Водолей

Водолеят е доста спокоен за края на връзката, въпреки това, малко по-късно, съмненията започват да го измъчват. Той неусетно и ненатрапчиво ще се появи отново в живота ви, сякаш не го е напуснал.

12. Риби

Рибите са склонни да романтизират минали връзки, дори ако те направо са се провалили. Ако Рибите искат да ви върнат, те непрекъснато ще ви напомнят за нещо романтично.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com