Ето с кой зодиакален знак НИКОГА не трябва да имате връзка (ЧАСТ 1)

13139
Ето с кой зодиакален знак НИКОГА не трябва да имате връзка  (ЧАСТ 1)
Снимка: iStock/Guliver

Преди да се отдадете изцяло на любовта или да започнете да се чудите защо нещата между вас не се получават, вижте какво казват звездите за връзките и онези зодиакални знаци, с които да не си губите времето.

Сред зодиите има и такива, които са неблагоприятни партньори. Причините за това може да са наистина най-различни. Просто нещата не се получават и това е.

Днес ще ви разкажем с коя зодия не ви съветваме да излизате, защото нещата между вас няма да се получат нито от първия, нито от десетия път.

Ето ги и тях:

Овен

Какъв тип лоши момчета привличате, според зодията ви

Чудите ли се защо винаги се влюбвате в упорити и безотговорни мъже? Причината може да е свързана с вашия зодиакален знак. Разбираме, ч...

Никога не градете семейство с Козирог. Ако направите тази грешка, помнете, че винаги ще бъдете критикувани. Козирозите са хора, които обичат да създават правила, докато Овните са онези, които ги разрушават и потъпкват. Освен това и двете зодии са работохолици, което значи, че рядко ще намират време един за друг.

Телец

Не правете грешката да излизате с Водолей. Колкото и да обичате традициите, то начинът на живот на Водолея ще ви се стори свръх организиран и далеч от вашите представи за нещо нормално. Със сигурност интимните взаимоотношения между тези два знака ще са перфектни, но ще трябва да се ограничат единствено с това.

Близнаци

Забравете за представителите на зодия Скорпион. Те моментално ще искат от вас да им се отдадете напълно, а вие няма да сте готови за подобна стъпка в живота си. Най-добре подминавайте хората от тази зодия, защото нещата между вас няма да потръгнат нито рано, нито късно.

Рак

Раци, не стъпвайте в съжителство със Стрелци, защото много скоро ще се разочаровате. Зодия Стрелец често не знае кога да спре и това лесно ще ви накара да се отдръпнете от тях. Не са най-тактичните хора и вместо да ви извадят от черупките, те ще ви предизвикат да се свиете още повече.

Мъжките сърца са покорявани от жените от ТЕЗИ 3 зодии

Има някои жени, които притежават невероятен чар и харизма и се радват на мъжко внимание, където и да отидат. След тях всички се обръщат...

Най-романтичните мъже според зодиака

Лъв

Най-несъвместимата зодия за Лъва е Риби. В началото всичко ще изглежда наред, но не след дълго Лъвовете ще се чувстват безнадеждно тъжни. Те няма да могат да си обяснят странните избухвания на Рибите и именно това ще доведе до крах във взаимоотношенията им.

Дева

Деви, не излизайте с Везни. Всичко ще се точи толкова дълго, че няма как да издържите на подобно размотаване. Имайте предвид, че Везните не са от хората, които умеят да си правят планове, което значи, че това истински ще ви вбеси в един момент.

Част 2 – четете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 неща, които една богата жена никога не би носила

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com