Ето защо не е хубаво да давате сол назаем

7506
Ето защо не е хубаво да давате сол назаем
Снимка: Bruno /Germany / Pixabay

Солта е химично съединение, което има много видове. Каменната и морската сол са основните. Каменната сол се използва главно в кулинарията и домакинството. В астрологията и двете соли се използват по различни начини. Солта е пряко свързана с Венера и Луната. Трябва да внимавате, докато използвате сол. Трябва да я държите в стъкло. Не я изпускайте на пода. Не губете сол.

Падането на сол случайно се счита за неблагоприятно в индуизма. Според индуистката астрология и вярвания падането на сол от ръка означава, че ще има лош късмет в живота. Моля, имайте предвид, че подобни вярвания се следват само в някои региони и не всички индуси ги следват. Падането на солта показва, че Шукра Навграха и Чандра Навграха ще причинят проблеми в живота на човек в близко бъдеще и той ще има лош късмет, психическо напрежение и стрес. Какво да направите, ако солта падне случайно? Повторете мантрата „Ом Драм Дрием Дром Саха Шукрая Намаха“ 108 пъти. Предложете зелена трева на крава. Това ще помогне за избягване на проблеми, свързани с Шукра Навграха.

Хитри приложения на солта, за които не знаеш

Всички имаме вкъщи сол за готвене и е много ясно за какво служи. Малцина обаче са хората, които познават многото качества, които този м...

Не давайте сол директно на никого. Даването на сол от ръката на един човек в ръката на друг не е правилно. Има много причини за това. Солта абсорбира негативната енергия от тялото. Давайки я на някой друг, отрицателната енергия се прехвърля към приемащия. Солта е отрова за здравето. Голямото количество натрий унищожава тялото на атомно ниво и причинява стотици заболявания. Следователно този, който дава сол на някой друг според астрологията или закона на кармата, прави голям грях. Солта не трябва да се дава на ръка. Който иска да има сол, да я вземе с ръка. Трябва да приемате сол или солена храна само от онези хора, чиито ритуали са добри.

Не яжте сол, когато сте безпомощни или под напрежение. Не използвайте морска сол, ако Луната е слаба в хороскопа ви. Трябва да използвате каменна сол. Ако Марс е слаб във вашия хороскоп, тогава трябва да използвате морска сол. Когато напълните стъклената бутилка със сол, дръжте карамфил в нея. Поддържа богатство и просперитет в семейството. Можете също да измиете пода със солена вода. Когато искате да се сдобиете с душевен мир или имате психично разстройство, тогава трябва да смесите сол във водата за къпане. Дръжте парче каменна сол в ъгъла на дома си. Премахва негативната енергия от дома. Ако получите дяволско око, можете да отлепите солта от главата и да я излеете в течаща вода. Ако човек е болен дълго време, дръжте солта в стъклена бутилка близо до главата му. Сменете солта след една седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com